reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nianie elektroniczne - macie jakieś doświadczenia???

reklama
Z pierwszym synem nie miałam niani bo nie było potrzeby, teraz zamówiłam i jutro ma przyjść. Nie omieszkam sprawdzić i napiszę czy było warto :tak:Kupiłam z monitorem LCD

A jaki model dokładnie? Pytam z czystej ciekawości bo teraz w sklepach internetowych można spotkać nianie elektroniczne w promocyjnej cenie,więc warto po prostu szukać:)

u nas sie sprawdza, ponieważ siedząc na dole w salonie wiemy co dzieje się u córeczki w pokoju :) polecam każdemu.

dla mnie najważniejsze jest to, żeby niania była bezprzewodowa :) bo dzięki temu mogę się łatwo przemieszczać na duże odległości :)

Ja mam samsung avent SCD505/00 śmiało polecam jest naprawdę świetna ImageUploadedByForum BabyBoom1430032279.680106.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1430032279.680106.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1430032279.680106.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 215
u nas super sprawdza się do dzis, gdy wieczorem jesteśmy na dole w salonie wiemy co dzieje się u naszej córeczki.

U nas niania sprawdzila sie przez pierwsze dwa miesiace, pozniej maly juz jak sie budzil w dzien to go bylo slychac w calym domu.
W ogole bysmy jej nie uzywali, ale dostalismy w prezencie, chociaz tyle. Jak dziecko pojdzie do swojego pokoju to pewnie tez bedziemy uzywac.
Ogolnie przydatna rzecz jak ktos ma duzy dom, albo jak spi z dzieckiem w osobnych pokojach od urodzenia, a jak sie ma jeden pokoj to juz tak mniej chyba jest potrzebne ;)

reklama
Do góry