reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nianie elektroniczne - macie jakieś doświadczenia???

reklama
Wszystko zależy od zapotrzebowania. Naprawdę warto kupić, kiedy mieszkasz w domu, gdzie są piętra i chcesz schodzić na dół, kiedy śpi Twoje dziecko. Albo, kiedy Maluszek ma bardzo delikatny sen i chcesz pozamykać wszystkie drzwi między żródłem potencjalnego hałasu a pokojem, gdzie śpi dziecko. Możesz też chcieć przebywać na polu (w lecie)kiedy dziecko śpi w domu.... itd. Tak, wtedy warto kupić.
Ja mam tę: BabyOno Niania Elektroniczna Nr Kat. 194 - Ceneo.pl . I jestem zadowolona. Niektórzy twierdzą, że buczy/ szumi jak radio, ale prawda jest taka, że póki dziecko nie zakwili, to jest cicho. Jest czuła i pozwala na używanie zarówno tylko na kablu ale też na baterie. I ma daleki zasięg. Ja polecam.

ja mam nianie switela...bardzo czuła, bez szumów..słychac każde sapniecie, ma kolysanki, czujnik temp, budzik, lampeczke mała..ogólnie jestem zadowolona.

ja uzywalam kamerki internetowej d link i na telefonie mialam aplikacje i laptopie tez swietnie sie sprawdzilo jak dziecko spalo a ja na tarasie siedzialam latem...

Mamy nianię BabyOno ale szczerze mówiąc raczej używam jej w dzień, kiedy ja jestem na dole, a maluch śpi na górze. W nocy śpimy w pokoju obok.

Witam super oferta jest teraz w sklepach Biedronka , Markowa Niania elektroniczna video Motorola .
Ja polecam super w okresie wakacyjnym ale i pożyteczna na codzień w domu .

Myślę,że sprawdzi się nie tylko w okresie wakacyjnym ale i na co dzień,wcześniej krążyła opinia jako by elektroniczna niania była dla tych przewrażliwionych rodziców,jednak w praktyce naprawdę jest ona bardzo pożyteczna.

U nas się zupełnie nie sprzewdziła, zresztą ja synka przez całe mieszkanie przy zamkniętych drzwiach słyszę :p A niania włączała nam się i budziła o byle jęknięcie synka, albo odbierała jakieś szumy :crazy:

reklama
Do góry