reklama
Jahoda
Początkująca w BB
Wszystko zależy od zapotrzebowania. Naprawdę warto kupić, kiedy mieszkasz w domu, gdzie są piętra i chcesz schodzić na dół, kiedy śpi Twoje dziecko. Albo, kiedy Maluszek ma bardzo delikatny sen i chcesz pozamykać wszystkie drzwi między żródłem potencjalnego hałasu a pokojem, gdzie śpi dziecko. Możesz też chcieć przebywać na polu (w lecie)kiedy dziecko śpi w domu.... itd. Tak, wtedy warto kupić.
Ja mam tę: BabyOno Niania Elektroniczna Nr Kat. 194 - Ceneo.pl . I jestem zadowolona. Niektórzy twierdzą, że buczy/ szumi jak radio, ale prawda jest taka, że póki dziecko nie zakwili, to jest cicho. Jest czuła i pozwala na używanie zarówno tylko na kablu ale też na baterie. I ma daleki zasięg. Ja polecam.
Ja mam tę: BabyOno Niania Elektroniczna Nr Kat. 194 - Ceneo.pl . I jestem zadowolona. Niektórzy twierdzą, że buczy/ szumi jak radio, ale prawda jest taka, że póki dziecko nie zakwili, to jest cicho. Jest czuła i pozwala na używanie zarówno tylko na kablu ale też na baterie. I ma daleki zasięg. Ja polecam.
camel
Fanka BB :)
ja mam nianie switela...bardzo czuła, bez szumów..słychac każde sapniecie, ma kolysanki, czujnik temp, budzik, lampeczke mała..ogólnie jestem zadowolona.
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
Myślę,że sprawdzi się nie tylko w okresie wakacyjnym ale i na co dzień,wcześniej krążyła opinia jako by elektroniczna niania była dla tych przewrażliwionych rodziców,jednak w praktyce naprawdę jest ona bardzo pożyteczna.
reklama
niania jest bardzo pomocna zwłasza taka z kamerką video