reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nianie elektroniczne - macie jakieś doświadczenia???

Hej dziewczyny! też może chciałabym spróbować, co mam robić, jak to działa ..... :-)

Cześć Krysiu, jest to naprawdę tania i praktyczna alternatywa dla tradycyjnych niań elektronicznych. Najpierw trzeba przejść do Google Play lub App Store w zależności od telefonu, (można też przez ich strony www.anniebabymonitor.com) i pobrać aplikację na swój telefon. Poza tym, to jest bardzo intuicyjne, ale jeśli coś nie będzie działać, nie krępuj się pisać. Teraz już jestem prawie ekspertem od tej niani aplikacji :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

reklama
Hej dziewczyny! Już wszystko przetestowałam! W ciągu kilku dni przyzwyczaiłam się, i teraz tylko żałuję, że już wcześniej nie dowiedziałam się o Annie Baby Monitorze :-) To proste i intuicyjne i zawsze pod ręką! Polecam!!! :-)

Hej dziewczyny! Już wszystko przetestowałam! W ciągu kilku dni przyzwyczaiłam się, i teraz tylko żałuję, że już wcześniej nie dowiedziałam się o Annie Baby Monitorze :-) To proste i intuicyjne i zawsze pod ręką! Polecam!!! :-)

To miłe, że jesteś zadowolona :-)
Niedawno widziałam, że istnieje też aplikacja dla zwierzaków :szok: :-) :) (www.anniepetmonitor.com) ..... ale tą to ja miałabym pobrać dla naszych sąsiadów....... przes cały dzień wczoraj słuchałam szczekania i wycia psa a teraz zaczyna się od nowa.... :no2::sad:

Cześć Krysiu, jest to naprawdę tania i praktyczna alternatywa dla tradycyjnych niań elektronicznych. Najpierw trzeba przejść do Google Play lub App Store w zależności od telefonu, (można też przez ich strony www.anniebabymonitor.com) i pobrać aplikację na swój telefon. Poza tym, to jest bardzo intuicyjne, ale jeśli coś nie będzie działać, nie krępuj się pisać. Teraz już jestem prawie ekspertem od tej niani aplikacji :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Dzięki Zuza, więc teraz aplikacje Annie próbuję i wydaje się być fajna ;-). Potrzebujemy ją przede wszystkim w przyszłym tygodniu - jedziemy na wakacje, i nie chcemy spędzać wszystkich wieczorów w pokoju hotelowym, kiedy nasze ukochane maleństwo śpi.

Dzięki Zuza, więc teraz aplikacje Annie próbuję i wydaje się być fajna ;-). Potrzebujemy ją przede wszystkim w przyszłym tygodniu - jedziemy na wakacje, i nie chcemy spędzać wszystkich wieczorów w pokoju hotelowym, kiedy nasze ukochane maleństwo śpi.

Super, pewnie będziesz z Annie niani zadowolona ;-) !!!! Tylko Tobie trochę zazdrośczę :-) :-) :-) ..... Zycze miłego wypoczynku, pięknej pogody, po prostu cudowne wakacje !!!! :-D

reklama
Do góry