reklama
G
gość2.14
Gość
Jest kreska !
Też tak mi się wydaje, ale na razie się nie cieszę. W poprzednim cyklu były pozytywne testy, a 10 dni po terminie miesiączki mocne krwawienie I tyle z radości było...Jest kreska !
I cały czas się zastanawiam, czy intensywność kreski jest zależna od tego, czy ciąża się dobrze rozwija? Jeśli testy są ciągle z mało intensywną kreska, to znaczy, że coś jest nie tak?
Mama23?????
Fanka BB :)
U mnie przy dwoch ciazach zaleznosc koloru kreski byla od tygodnia ciazy . Moze za malo czasu od zaplodnienia minelo . Po cichu gratuluje ale dla pewności radze ci isc na beteTeż tak mi się wydaje, ale na razie się nie cieszę. W poprzednim cyklu były pozytywne testy, a 10 dni po terminie miesiączki mocne krwawienie I tyle z radości było...
I cały czas się zastanawiam, czy intensywność kreski jest zależna od tego, czy ciąża się dobrze rozwija? Jeśli testy są ciągle z mało intensywną kreska, to znaczy, że coś jest nie tak?
Mama23?????
A po jakim czasie pojawila sie druga kreska ?
U mnie przy dwoch ciazach zaleznosc koloru kreski byla od tygodnia ciazy . Moze za malo czasu od zaplodnienia minelo . Po cichu gratuluje ale dla pewności radze ci isc na bete
MMieszkam w małej niemieckiej wsi, nie mam mozliwosci zrobic tu betę
Zrobiłam test teraz. Cień cienia, albo mam złudzenia
Widac wyraznie kreske ale tylko beta da pewnosc
Mama23?????
To jedynie w takiej sytuacji moge doradzic zebys jeszcze poczekal z 2 lub nawet 3 dni i powtorzyla test czy kreska bedzie ciemniejsza . Jak bedzie to wtedy umowic sie do ginekologaMMieszkam w małej niemieckiej wsi, nie mam mozliwosci zrobic tu betę
Sprawdzilam test dokladnie 4minutach.A po jakim czasie pojawila sie druga kreska ?
No nic, muszę uzbroić się w cierpliwość.
A myślicie, że robienie drugiego testu rano ma sens?
reklama
Mama23?????
A ten o ktorej godzinie robilas ?Sprawdzilam test dokladnie 4minutach.
No nic, muszę uzbroić się w cierpliwość.
A myślicie, że robienie drugiego testu rano ma sens?