angeliskax
Moderator
Mnie też boli brzuch typowo okresowo. to normalne.U nas wynik dopiero przed 18ta.
Ale boli mnie brzuch, tak okresowo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie też boli brzuch typowo okresowo. to normalne.U nas wynik dopiero przed 18ta.
Ale boli mnie brzuch, tak okresowo...
Jestem jestem :-) działa grupa rodzimy w maju 2022. Wątek prywatny może dawaj tam.Jezu, wieki Cię tutaj nie widziałam!!
odpisałam Ci na priv ;*Jestem jestem :-) działa grupa rodzimy w maju 2022. Wątek prywatny może dawaj tam.
Co tam u Ciebie? Jak maluszek?
Ja miałam test pozytywny i beta ledwo 17, liczy sie przyrost a nie wynik bety. Pojedyncz wynik ci o niczym nie powie.Nie mam wyniku, bo dzis przchodnia pracuje do 12ej.... wiec musze czekac do jutra rana i wtedy dzwonic.
Ale dziewczyny, powiedzcie szczerze, czy znacie przypadek, zeby testy ciazowe wyszly pozytywne, a beta 3 dni pozniej wynosila tylko 70? szukalam i szukalam, i naprawde nigdzie nie znalazlam takie przypadku....
U mnie w 16 dpo wynosiła 78.Nie mam wyniku, bo dzis przchodnia pracuje do 12ej.... wiec musze czekac do jutra rana i wtedy dzwonic.
Ale dziewczyny, powiedzcie szczerze, czy znacie przypadek, zeby testy ciazowe wyszly pozytywne, a beta 3 dni pozniej wynosila tylko 70? szukalam i szukalam, i naprawde nigdzie nie znalazlam takie przypadku....
A wiesz kiedy dokładnie miałaś owulację ?dzis jak bylam na pobraniu krwi na ta druga bete spotkalam ginekologa i mi powiedzial, ze jak beta dzisiejsza nie bedzie " w setkach" to nie ma na co liczyc. ze jak bedzie nawet 150 to nie ma o czym gadac- w sensie o ciazy..