reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Negatywny test 19dpo

reklama
Nie mam wyniku, bo dzis przchodnia pracuje do 12ej.... wiec musze czekac do jutra rana i wtedy dzwonic.
Ale dziewczyny, powiedzcie szczerze, czy znacie przypadek, zeby testy ciazowe wyszly pozytywne, a beta 3 dni pozniej wynosila tylko 70? szukalam i szukalam, i naprawde nigdzie nie znalazlam takie przypadku....

Nie mam wyniku, bo dzis przchodnia pracuje do 12ej.... wiec musze czekac do jutra rana i wtedy dzwonic.
Ale dziewczyny, powiedzcie szczerze, czy znacie przypadek, zeby testy ciazowe wyszly pozytywne, a beta 3 dni pozniej wynosila tylko 70? szukalam i szukalam, i naprawde nigdzie nie znalazlam takie przypadku....
Ja miałam test pozytywny i beta ledwo 17, liczy sie przyrost a nie wynik bety. Pojedyncz wynik ci o niczym nie powie.

U mnie w 16 dpo wynosiła 78.

dzis jak bylam na pobraniu krwi na ta druga bete spotkalam ginekologa i mi powiedzial, ze jak beta dzisiejsza nie bedzie " w setkach" to nie ma na co liczyc. ze jak bedzie nawet 150 to nie ma o czym gadac- w sensie o ciazy..

reklama
Do góry