FraniowaMama
mama Natalki i Frania
A czy juz neurolog przekazał Cio jakąs informacje co do metody rehabilitacji? NDT czy Vojta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a moze nie nadpobudliwa Paulinka tylko taka po prostu moze zywa jest? U nas Adasko ma szanse na padaczke bo ja chorowalam jako nastolatka (leki odlozylam pol roku temu wiec w ciazy tez bralam), moja ciocia tez ja ma, moj brat tez i brat mojego meza. Wiec mamy duze prawdopodobienstwo ze Adas ja odziedziczyl... A jak u was drgawki wygladaly???? Nam powiedzieli ze te bezdechy co Adam mial jako noworodek to ze to wlasnie napady byly przestawal oddychac i spadala stauracja i ogolnie). Ale nie wiadomo czy ma chorobe odziedziczona, czy nabyta, czy moze bylo to spowodowane tym ze bralam w ciazy leki. Teoretycznie leki byly bezpieczne ale wiadomo, zawsze kwas walporianowy jakos moze sie dostac do krwi dziecka bedacego w lonie matki. Badania pod tym katem bedziemy miec w przyszlosci blizej nie okreslonej, ale neurolog z krakowa juz sie zapowiedziala ze musi to sprawdzic.