reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nauka nocnikowania

No wlasnie nie wim, czy przypadkiem moje dziecie nie doroslo wlasnie do nauki nocnikowania. Nie dosc, ze z checia siadla rano na nocnik i zrobila mega wielkie siku, to potem nie chciala z nocnika wstac i zrobila kupe.... Takiego szoku w zyciu nie przezylam... A do tej pory nocnik i klapa w sedesie to byli przyjaciele do mowienia sisi i to wsio, ewentualnie wysadzalo sie na nocnik lale...
Jagoda po prostu zauważyła nowy wątek i chciała się pokazać:-):-):-)
ogromne gratulacje za "podwójny" sukces:-p!!

reklama
Brawo dla Jagodki!

A nasz Piotrus jest zlosliwy. Buntuje sie, jak ma zrobic siku do nocnika, ale jak mu P. zmienia pieluche, to zawsze uprzedza: "sika tutusia" i faktycznie zawsze osika P. :-D

Pszczoła dzisiaj wreszcie zdecydowala sie zrobic kupe do nocnika......

Posadzilam ja, wycisnela, zdazylam sie tylko obrocic, zeby wyjac mokra chusteczke do podtarcia pupy, a Pszczola wstala, wsadzila obie rece w kupsko, scisnela klocuszki, a nastepnie sobie to rozsmarowala po koszulce i twarzy:baffled::baffled::baffled::baffled: I po moim ubraniu jak ja nioslam do wanny....:eek: Nie na moje nerwy to wszystko:-p A jeszcze melisa mi sie skoczyla, buuuuu....:no:

Karoo, brawo dla Jagodki! Teraz to juz z goreczki :tak::-)

Dominique, z Twojego postu to sie znowu prawie posikalam (hahaha) ze smiechu :-D:-D:-D Pszczola jest niemozliwa :-D:-D:-D

Pszczoła bombowa;-), ale może lepiej niech na razie robi kupsko do pampersa:-p
Alka nocnik przynosi co jakiś czas w trakcie zabawy, no i jak kupę walnie do pieluchy to też przynosi... ale trochę za późno:tak:

oo powiem Wam ze moja mala zaczela wolac! sama z siebie - Poopie! Poopie.. i pozniej robi kupke!:D
nie wiem jak skad i w ogole kiedy sie tego nauczyla ale cokolwiek by nie robila, bawila sie itd.. to przychodzi i mowi Poopie Poopie:D ihaaaa :D

reklama
Do góry