reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Naturalne wspomagacze staranek..Wiesiołek, Castangus itd

czy jesteście zainteresowane wątkiem o ziołolecznictwie?

• Wszystkich głosujących
    49
Lilith ja bralam Dong qua ale tylko przez miesiac i nie widzialam efektow
pozniej zaraz przeszlam na ang wersje castagnusa Agnus castus ktory bralam przez 2 miechy i nic
dopiero gdy zaczelam brac polskiego castagnusa w drugim cyklu z nim zaszlam

reklama
Dziękuję :)
No jak ja się czułam po tym castagnusie UK to wiesz. Mam już na szczęście polskiego, ale liczę że nie będzie potrzebny :D
Za to na 28 dni chwalono to ziółko w połączeniu z castagnusem.. no i wtedy nie potrzebny byłby acard.

Cześć dziewczyny! Chciałabym odświeżyć wątek. Zaczęłam pierwszy cykl na ziołach ojca sroki 3, liczę na to, że mi pomogą. Czy któraś z Was je pije? A może właśnie zaszła w ciążę po ziołach?

Witam czytam forum od jakiegoś czasu od miesiaca biorę castangus i wystapiły u mnie dziwne objawy po owu zaczeły boleć mnie piersi (tzn po jakis kilku dniach po owu ) strasznie bolał mnie brzuch zrobiłam kilka testów :baffled: i jeden był jakby pozytywny tzn druga kreska była blada:baffled: a póżniej kilka negatywnych:( az w końcu dostałam @ która trwała 2 dni i była skąpa nigdy nie mierzyłam tem ale jakos dziś własnie ja zmierzyłam i miałam 37,00 dodam jeszcze że z piersi mam wysiek białego płynu :baffled: może ktoś miał podobne objawy po castangusie ??

Podbijam temat :tak:
Od tego cyklu stosuje Castagnus ze względu na plamienia od owulacji do @. Jestem ciekawa ile z was biorąc go zaszło w ciążę...Podzielcie się wiedzą, dajcie nadzieję! :-p

All-me udało ci się widzę :-)

Jeśli o mnie chodzi to przepisał mi go endokrynolog z powodu wysokiej prolaktyny.
Brałam go 1,5 miesiąca i PRL w ogóle nie drgnęła. Więc kazał odstawić i teraz biorę Bromergon.
Nie odczułam żadnych zmian biorąc Castagnus. Skutków ubocznych brak.
To lek ziołowy (niepokalanek) i myślę, że może brać go każda staraczka, która ma na to ochotę.
Prolaktynę to może i on obniża ale chyba jak ktoś ma ją w normie i chce ciut jeszcze obniżyć.
Podsumowując - uważam że nie zaszkodzi, ale też nie wszystkim pomoże :)

reklama
Do góry