reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Naturalne wspomagacze staranek..Wiesiołek, Castangus itd

czy jesteście zainteresowane wątkiem o ziołolecznictwie?

• Wszystkich głosujących
    49
Myśa, oto przepis, jak pić mieszankę nr 1:
Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem.
Po I porcji- przerwa 7 dni, po II- 12 dni, III porcja profilaktycznie, porcja to cały wymieszany zestaw ziół, czyli każdego zioła po 50 g.

reklama
Myśa, oto przepis, jak pić mieszankę nr 1:
Na każde jednorazowe użycie należy brać kopiastą łyżkę stołową, zalać ją szklanką wrzącej wody, przykryć na trzy godziny. Następnie przecedzić, lekko podgrzać i pić trzy razy dziennie po szklance przed posiłkem.
Po I porcji- przerwa 7 dni, po II- 12 dni, III porcja profilaktycznie, porcja to cały wymieszany zestaw ziół, czyli każdego zioła po 50 g.
bardzo dziękuje, właśnie nie wiedziałam co to jest ta PORCJA :)teraz wiem że musze tego wypić baaaaaardzo dużo, swoją drogą ja bardzo lubie zioła ale ta mieszanka jest ohydna a wam smakuje??? Nie mam wyjścia i chce spróbować pomimo smaku :) Trzymam kciuki za wszystkie

Spokojnie Myśa, przyzwyczaisz się, mi się już przestał włos na głowie jeżyć po każdym łyku, nawet zaczynają mi smakować (przynajmniej tak sobie wmawiam :-) ). Popatrz na to z innej strony - gorzki lek najlepiej leczy ... :-)

Spokojnie Myśa, przyzwyczaisz się, mi się już przestał włos na głowie jeżyć po każdym łyku, nawet zaczynają mi smakować (przynajmniej tak sobie wmawiam :-) ). Popatrz na to z innej strony - gorzki lek najlepiej leczy ... :-)
no podobno właśnie leki niedobre w smaku są najskuteczniejsze,to się okaże, wierze w te zioła, tylu osobom sie udało więc czemu nam się ma nie udać,prawda?

Myśa, jasne, że się uda, ten ojciec Klimuszko to podobno mądry człowiek był, więc na pewno coś w tym jest :-) Pij na zdrowie!

Myśa, jasne, że się uda, ten ojciec Klimuszko to podobno mądry człowiek był, więc na pewno coś w tym jest :-) Pij na zdrowie!
no jak czytam posty na necie że faktycznie bardzo są skuteczne to mam ogromną nadzieję, tylko że ja zaczęłam je pić od 12 dc i nie wiem czy to dobrze czy nie, pewnie lepiej bylo by zacząć od pierwszego dnia ale po prostu ziółka przyszły kilka dni temu dopiero, a ty kochana pijesz jakie i jak długo??

no jak czytam posty na necie że faktycznie bardzo są skuteczne to mam ogromną nadzieję, tylko że ja zaczęłam je pić od 12 dc i nie wiem czy to dobrze czy nie, pewnie lepiej bylo by zacząć od pierwszego dnia ale po prostu ziółka przyszły kilka dni temu dopiero, a ty kochana pijesz jakie i jak długo??
ja też czytam tę długą listę osób co im sie udało i wierzę że się uda i nam

reklama
ja we wtorek jadę do gina "zobaczyć czy coś będzie widać " tak powiedział więc hm, zobaczymy jak to będzie
lekarz zobaczy i oceni:) ja się już niecierpliwie, wydaje mi się że jak pije te ziola to już po pierwszej szklance powinna być owulacja a na następny dzień najlepiej jak by sie pojawiły mdłości przepowiadające ciąże, taka już jestem niecierpliwa, sama siębie denerwuje, dobrze że narazie nie wyrzywam się na R

Do góry