reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Naturalne wspomagacze staranek..Wiesiołek, Castangus itd

czy jesteście zainteresowane wątkiem o ziołolecznictwie?

• Wszystkich głosujących
    49
Jestem dokładnie 5 dni po stracie... jak narazie jestem w fatalnym stanie psychicznym, nie moge sie pogodzić z tym co się stało, tym bardziej, że tyle czekaliśmy na ten cud...
Jednak staram się myśleć logicznie i wiem, że nie mogę się poddac, bo wtedy moge zapomnieć o dziecku...
Kochana tulam mocno:-(
Kupuj ziółka i do dzieła, żeby zapomnieć trzeba mieć drugie a żeby mieć trzeba działać

reklama
Jestem dokładnie 5 dni po stracie... jak narazie jestem w fatalnym stanie psychicznym, nie moge sie pogodzić z tym co się stało, tym bardziej, że tyle czekaliśmy na ten cud...
Jednak staram się myśleć logicznie i wiem, że nie mogę się poddac, bo wtedy moge zapomnieć o dziecku...
No wlasnie! Wiec wyplacz sie jesli musisz i do dziela!!! Jak raz sie udalo - uda sie i drugi raz!!!:tak:

Dziękuję!
Zapomnieć chcę o tym co się stało, a swojego pierwszego, mimo, że nienarodzonego dziciątka nie zapomnę nigdy...

Dziękuję!
Zapomnieć chcę o tym co się stało, a swojego pierwszego, mimo, że nienarodzonego dziciątka nie zapomnę nigdy...
oczywiście a jeżeli nie ma przeciwwskazań to od razu skok na głęboką wodę i wspomagacze w postaci ziółek pij tylko jaką mieszankę wybrałaś już?

Kobietki powiedzcie mi czy te ziółka wzmacniające przeciwko poronieniom powinno się pić już przed ciąża :sorry:

Kasik Ty widziałam że stosujesz napisz coś więcej bo się nad nimi zastanawiam :eek:

olapolap tempke to ja mierze juz od roku wiec looz dlatego takze wiem ze owulki nie am przestrzega ostro dyscypliny co do mierzenia... zawsze ale to zawsze o tej samej porze i jednym termometrem i praktycznie chodze regularnie spac o stalej porze nie pije alkoholu wiec looz:-)

tulipanek uszka do gory ja urodzilam dzidzie w 24 tc :-( bardzo to przezylam bo synek zyl tylko 7 godzin... trzeba sie podniesc znow i przec do przodu i dazyc do celu do spelnienia marzen... wiem ze na poczatku to jest trudne... ale nie mozna sie zalamywac... kochana a moze ty wezmiesz ziolka na poronienia?? moze nr 3 i na poronienia skoro cykle mialas stymulowane ?? zagladnij na bociana z linka na pierwszej stronie tam wszystko pisze o tych mieszankach :tak: i powodzenia zycze a no i jak juz sie zdecydujesz na ktoras to pisaj to cie dopisze ;-)

baonik mis ie wydaje ze te na poronienia to przed koniecznie przed ciaza :tak:

reklama
Do góry