Moja też szaleje ale ona zawsze łobuzuje więc nie wiem czy to jakiś znak dostaje ciągle z kolanka po prawej stronie brzuchaJa mam termin na czwartek. Wczoraj miałam lekko bolesne nieregularne skurcze, ale wieezorem przeszły. Maluszek się wierci dość często już tak jakoś od trzech dni, może się przygotowuje do porodu
reklama
moonglo
Fanka BB :)
U mnie właśnie ostatnio był bardzo spokojny i już się martwiłam, ale dzisiaj nadrabiaJa mam termin na czwartek. Wczoraj miałam lekko bolesne nieregularne skurcze, ale wieezorem przeszły. Maluszek się wierci dość często już tak jakoś od trzech dni, może się przygotowuje do porodu
moonglo
Pierwsza Ostatnio się mało ruszał i już się martwiłam, ale już nadrabiaPierwsza ciąża czy już kolejna? Moja niunia szaleje jak zawsze
Ruszyło coś u Ciebie? U mnie bez zmian, jeśli jutro nic nie ruszy w poniedziałek wstawiam się ze skierowaniem na izbę przyjęć jak to wygląda u Ciebie? Jedyna zmiana to mocniejszy ból brzucha wczoraj wieczorem i ból w dole pleców ale waysysko chwilowe i minęłoHej, ja tez oczekujaca z niecierpliwością bo termin miałam 3 dni temu. Tez duzo czytam o tych sposobach i na razie posprzatalam i myłam podłogę na kolanach. Czuje skurcze przepowiadajace od jakiegos czasu i na ktg tez wychodza. O seksie slyszałam ale jeszcze nie próbowałam. Co jakis czas czuje takie ciagniecie w brzuchu w dol. Czesciej sikam i pobolewa mnie podbrzusze. Stosuje olejek z wiesiolka i masuje krocze od 37 tyg ale w celu ochrony krocza podczas porodu. Do szpitala mam zgłosić sie w poniedziałek wiec tydzien po terminie. Słyszałam ze wywoływany porod boli bardziej dlatego chcialabym aby ruszyło samo ale moja mała cos sie nie spieszy.
Powodzenia w takim razie! U mnie po terminie póki co zero akcji w poniedziałek czeka mnie wizyta w szpitaluPierwsza Ostatnio się mało ruszał i już się martwiłam, ale już nadrabia
moonglo
Trzymam kciuki! Ja w poniedziałek mam jechać na KTG i zobaczymy co dalej Póki co oprócz twardnienia, pobolewania czasem brzucha i pleców nic się nie dziejePowodzenia w takim razie! U mnie po terminie póki co zero akcji w poniedziałek czeka mnie wizyta w szpitalu
Trzymam kciuki! Ja w poniedziałek mam jechać na KTG i zobaczymy co dalej Póki co oprócz twardnienia, pobolewania czasem brzucha i pleców nic się nie dzieje
Angelr
Zaangażowana w BB
Daj znać co u CiebiePowodzenia w takim razie! U mnie po terminie póki co zero akcji w poniedziałek czeka mnie wizyta w szpitalu
reklama
Poziomka303
Początkująca w BB
Ja juz jestem po skurcze same zaczely mi sie kolo 1 w nocy z soboty na niedziele i urodzilam wczoraj wieczorem w 41 tygodniu. Tak to dzis tez musialabym sie zglosic na oddzial. Trzymam za Ciebie mocno kciuki i daj znac co i jak ☺Ruszyło coś u Ciebie? U mnie bez zmian, jeśli jutro nic nie ruszy w poniedziałek wstawiam się ze skierowaniem na izbę przyjęć jak to wygląda u Ciebie? Jedyna zmiana to mocniejszy ból brzucha wczoraj wieczorem i ból w dole pleców ale waysysko chwilowe i minęło
Podziel się: