reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdrowie

Alis przy zakupach mniej, bo czasem cos przez internet kupie,czasem sama jade, raczej doradza z ubran,ktore juz mam, bo wiesz ja za wszelka cene probuje sie wciskac w ciuchy sprzed ciazy ;-) bluzki moze pasuja, ale spodnie czy spodnice nie bardzo ;-) i dlatego moze to komicznie wygladac ;-)
Ale spoko,przeciez nie mowi mi przy kazdej okazji, ze zle wygladam ;-)

reklama
Estragon masz 62 pary spodni???? Wow!!! :)

Aga ja musiałam po ciąży wymienić w zasadzie całą garderobę ale nawet nie ze względu, że się nie mieściłam, tamte ciuchy już mi się nie podobają :p

estragon..ta magiczną liczbą 62 zainspirowałaś mnie by oszacować ile ja mam, ale chyba nie mam co konkurować z Tobą, hehe

czasem myslę, by zwołać przez intenet kilka/nascie bab i urządzic imprezę wyprzedażowo-wymienną, słyszałam juz kilka razy o takich akcjach i wg mnie super pomysł

Sama nie wiedziałam, że to aż tyle, bo w zasadzie zajmują tylko jedną półkę. Po przeliczeniu sama zdziwiłam:sorry2:

Ja tez chyba policze ile ja mam spodni, choc u mnie pewnie nie wiecej jak 20 par bedzie :-) ale ja rzadko w spodniach chodze, wole legginsy i tunika, lub spodnica, albo sukienka :-)

Alis ja ciagle cos nowego kupuje, ale mam tez wiele rzeczy sprzed ciazy ktore uwielbialam i nadal uwielbiam :-)

jesuuu ja to nawet nie mam odwagi pisać o swojej wadze :zawstydzona/y: powiem tylko jedno, waga zaczynająca się na 7 to moje marzenie, na 6 nieosiągalny ideał :-( do 7 jeszcze dłuuuuuuuuga droga przede mną, ale jest dobrze ponad 9kg na minusie :-)

9 kg....? jest MEGA dobrze...!! Gratulacje!

a co do M to on nic nie mowi, raz kiedys tylko wspomni, ze mam falde na brzuchu, albo, ze ta spodnica za krotka, bo nogi zle sie w niej prezentuja, a tak, to czasem walnie nawet komplement :-)

Nieee, no pewnie, jak sam jest Top-Model, to może tak mówić;-)

Mój mąż uwaza, ze mam za duzo ubran, woec kupuje po kryjomu przed nim:-p. Chociaz po remoncie (i wywaleniu) 4 worków okazalo sie, ze mam 62 pary spodni:baffled::confused: I na prawdę nie wiem skąd ich tyle. Liczyalm, bo chcialam kupic specjalne wieszaki do spodni, ale przy takiej ilości chyba się nie opłaca.

O k....a:szok: Nic dziwnego, że narzekasz na brak miejsca:-D Wszystkie nadają się do noszenia???

czasem myslę, by zwołać przez intenet kilka/nascie bab i urządzic imprezę wyprzedażowo-wymienną, słyszałam juz kilka razy o takich akcjach i wg mnie super pomysł

Jestem ZA!!:tak:

reklama
Do góry