reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie

jak wczoraj zaczynał amory, to powiedziałam mu, że mnie boli głowa:DDD a ten ham zaczął się perfidnie śmiac:DDDD, bo wiedział, że ściemniam:p

reklama
kurczaczek,nie pamiętam.Ale pamiętam jedno ze libido było do d...:-( Moze u ciebie bedzie inaczej
Ja tez cale życie bym ni chciał jeść tych tabletek a po drugie wolałbym spirale.są tego minusy i plusy.Naczytalam sie na forach ze przy spirali tez można zajść w ciąży i donosić do końca.A w gumkach to jak bym w w orku to robiła,ehh
Mojemu tez zawsze cos wymysle jak nie mam ochoty.Prawie zawsze mu gadam ze jestem zmęczona:-D
A jak mu tak poważnie odmowie to chodzi na buczony,ehh ci faceci.Ciągle by chcieli,zboczuchy jedne

No nie ,ja też nie.Zobaczę jak pokończę te opakowania jak i co będzie.Libido jak na razie mi "nie szwankuje" :-D
Ja myślę po tym później nad tą wkładką - mireną,nie wiem.Jak będę jakoś u mojego Doktorka muszę sie trochę dowiedzieć co i jak
Po tym Komi napisała,że jest z niej zadowolona,coraz bardziej jestem na tak,ale zobaczę jeszcze.Mam jesio trochę czasu
Hehe,ja swojemu wprost mówię,jak akurat nie mam chęci.On tam niby naburmuszony zawsze gada,że "jego" nie najedzony będzie :-D

Krewetka mój MÓWI że się nie obrazi, ale później naburmuszony łazi, półsłówkami odpowiada i tylko komputer go interesuje, nawet przytulić sie nie chce. Na szczęście zazwyczaj jest tak że to ja chcę częściej niż on:-D

Dziewczyny które boli i jest Wam "ciasno" w trakcie, polecam taką pozycję:
Kobieta leży na plecach i zgięte kolana podciąga wysoko na klatkę piersiową, a facet na górze, na tych jej nogach - jest luźniutko i w dodatku punkt G się ładnie stymuluje - przynajmniej u mnie;-)

chodzi mi konkretnie o cerazette a nie moge napisac dlaczego bo to niezgodne z regulaminem ;P

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry