reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdrowie, czyli porady na przeziębienie, choroby a także na ciążowe dolegliwości

Mogę poradzić philips respironics family, czyli taki jak ja mam. Wybrałam go, bo miał dobre opinie i myślę, że przystępną cenę (chyba 170 zł). Warto zwrócić uwagę, żeby była maska dla niemowląt lub żeby można było ją dokupić od razu. W standardowym komplecie jej nie ma. Jeszcze z philipsa jest inhalator pro soft touch. Też podobno jest super, ale 2 razy droższy.

reklama
Sposoby na zaparcia: czy ktoras siegnela juz po Lactulosum w syropku? Zastanawiam sie nad kupnem bo nic z diety nie przynosi efektow.:banghead:

Monika Zgierz, no wlasnie mam z tym niemaly klopot... Probowalam wielu produktow spozywczych (nie wszystkie tez moge) i juz rece opadaja. Siegnelam kilka razy w ciagu ostatnich dni po czopki glicerynowe ale to raczej dorazna pomoc. Jak to sie pije? I rozumiem ze przyniosl Ci zamierzony efekt :)

Nanncy zdarza mi sie od czasu do czasu łyknął tego syropku. Ja to normalnie biorę łyka z butelki i efekt jest dosc szybko a jaka ulga... :)

Do góry