reklama
Motylla
Fanka BB :)
A ja ostatnio bawiłam się z Radkiem w pokazywanie języka
. Najpierw ja pokazałam a po chwili Radek wystawił swój języczek. No już inaczej się porozumiewa przez swój krzyk jakby wołał i jak płacze to lecą mu łezki. Jak leży na brzuszku to wysoko trzyma głowę a jeszcze 2 tyg temu to z trudem ją trzymał.

Kasiula - Kurcze dziwne, że własnie o to pytasz bo miałam o tym pisać hihi Mój łobuziak dzisiaj trzy razy obrócił się własnie z brzuszka na plecki. Cyk cyk i już lezy sobie spokojnie z uśmiechem na pyszczku hehe Byłam za każdym razem w kuchni więc nie widziałam jak to zrobił ;P Jestem dumna z mojego łobuziaka
hihi
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Mojemu to nie wiem czy świadomie się udało przewrócić ale wyglądało to tak że podpierając się na rączkach poleciał na bok i chyba to przypadkowe było.
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
A tutaj można poczytać co dziecko potrafi w interesującym nas tygodniu zycia
Kalendarz rozwoju dziecka - Maluch - BabyOnline.pl
choć wiadomo że dzieci sie róznie rowijają i tam widziałamże w 9 tyg wspominają o przewrotach pierwszych.
Kalendarz rozwoju dziecka - Maluch - BabyOnline.pl
choć wiadomo że dzieci sie róznie rowijają i tam widziałamże w 9 tyg wspominają o przewrotach pierwszych.
Ostatnia edycja:
reklama
moja się w sobote przewróciła pierwszy raz jak się na impreze szykowałyśmy i jej sukieneczke na plecach zapinałam, a ona cyk i na plecki się gibła, nawetnie zauważyłam jak to zrobiła. Potem jeszcze kilka razy jej się udało.
A dzisiaj sie wyginała tak jak by z plecek na brzuszek chciałą sobie fiknąć ale jej to nie wychodziło.
A tak pozatym to ślicznie gada sobie i śmieje się całą sobą wydając przy tym radosne odgłosy.
A dzisiaj sie wyginała tak jak by z plecek na brzuszek chciałą sobie fiknąć ale jej to nie wychodziło.
A tak pozatym to ślicznie gada sobie i śmieje się całą sobą wydając przy tym radosne odgłosy.
Podziel się: