reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia :)

No to ja, a raczej my raz jeszcze hihi

Zdjęcie0236.jpgZdjęcie0244.jpg

reklama
a ja dopiero teraz trafiłam na ten wątek :) z góry przepraszam za opóźnienie :p bo widziałam że wymieniałyście mnie że jeszcze się nie ujawniłam :p
japrzed.jpegjaciaza.JPGprzedciaza.JPGmyciaza.jpg
a więc tak moje sprzed ciąży, w ciąży, nasze przed ciąża i w ciąży :)

Alka;) Ty masz taką miłą buzię, że nie wyobrażam sobie jak można Cię nie lubić:D:D

Fazerkamm...a ile masz lat jeśli można wiedzieć? bo młodziutko wyglądasz!:)

hahaha skąd ja to wiedziałam :-D każdy się mnie o wiek pyta :) a jak byłam dwa lata temu w Polsce (wtedy jeszcze paliłam) i poszłam do kiosku po papierosy to mnie proszono o dowód :)
a mam 26 lat :) wiem wiem wyglądam gdzieś tak na 18 :p

tak:p wyglądasz na 18:p ale wydawało mi się, że nie mamy tak młodych mamuś;D ale ciesz się:p:) dłużej młodo będziesz wyglądać:) mnie za starszą biorą:p prawie zawsze:D za to mój narzeczony wygląda na 17 lat:D więc słodko będzie to wyglądało jak będzie szedł z wózkiem i dzidzią na spacer:D

będą się na niego dziwnie patrzeć :p tak jak na mnie się patrzą i pewnie sobie myśla "gówniara z brzuchem" :p ale jakoś nie bardzo mi to przeszkadza :) ja tam zadowolona jestem że się odmładzać nie muszę :) od 8 lat moja buzia się nie zmieniła :) zmienia się tylko kolor i długość włosów i oczywiście kochane kg się zmieniają :)

a właśnie w jakim przedziale wiekowym są styczniowe Mamy?? :>

reklama
rok po roku tak jak u mnie :) tylko że mój 27 ma :) ale wszystkim mówi że ma 25 hahah :) ostatnio stwierdził że ja sama zacznę w to wierzyć że on młodszy ode mnie :p
w wieku 23 lat brałam ślub kościelny :) cywilny w wieku 22 :) ale to szybko zleciało..

Do góry