reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia :)

reklama
picture386395t.jpg

No to w końcu wezwana do tablicy przedstawiam się i ja...
Matko jak się namęczyłam z tym zdjęciem... Nie dość, że blondynka to się jeszcze uwsteczniam :-)
No ale jestem ;-)

Dziewczyny napiszcie jak się wstawia zdjęcia. Ja swoje wstawiłam, ale otwiera się jakoś inaczej niż wasze.
Będę wdzięczna. Może nie znam jakiegoś sprytnego sposobu.

Megi Pegi - ladna z Ciebie Mamusia ;-) Ja wstawiam tak, ze daje:
*odpowiedz na ten temat
*potem na dole - zaawansowana edycja
*i w okienku, ktore sie pojawia jest ikonka zalacznika (taka pinezka) - tam wybierasz plik z komputera, wgrywasz i jest ;-)
Mam nadzieje, ze cos pomoglam. Moze jest inny sposob jeszcze, ale nie znam :-)

Malutka- faktycznie - zmiana jest - zwlaszcza brzuszek wiekszy :-) Ladnie Ci w ciazy :-)

Megi Pegi - ladna z Ciebie Mamusia ;-) Ja wstawiam tak, ze daje:
*odpowiedz na ten temat
*potem na dole - zaawansowana edycja
*i w okienku, ktore sie pojawia jest ikonka zalacznika (taka pinezka) - tam wybierasz plik z komputera, wgrywasz i jest ;-)
Mam nadzieje, ze cos pomoglam. Moze jest inny sposob jeszcze, ale nie znam :-)

Malutka- faktycznie - zmiana jest - zwlaszcza brzuszek wiekszy :-) Ladnie Ci w ciazy :-)

Melisa,
bardzo Ci dziękuję. Jak typowa blondynka i to w ciąży robiła to zupełnie inaczej :)
Dzisiaj też wrzuce zdjęcie brzuszka... W końcu zmobilizowałam męża, żeby mi zrobił, a ile sie przy tym nasprzeczaliśmy:-)

reklama
Do góry