reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia :)

reklama
Asteria super zdjęcia i ślicznie wyglądałaś!!! i tak jak któraś z dziewczyn napisała.. ja też się nie dziwie że urodziłaś tydzień po ślubie :) hihi wyszalałaś się kobito :)

Strzyga
ogłaszam wszem i wobec że masz zakaz wrzucania swoich zdjęć chudzino jedna!!! ja też tak chcę wyglądać..
no ale mam za swoje.. żarłam jak słoń to teraz muszę zgubić kg które zostały :/

Asteria ależ szaleństwo:-). Bardzo ładne zdjęcia i widać wybawiliście się. Aż mi się zachciało ze swojego wesela pooglądać film...hi
Strzyga Ty w ogóle w ciąży byłaś:szok:. Jaka chudzina wpędzisz nas w kompleksy:-D.Chyba Synek ściągnął z Ciebie nadmiar kalorii. Super figura.

Asteria - ale fajnie :-) widać impreza była udana a goście szaleli na całego, nawet jakiś Pan się roznegliżował ;-)
Strzyga - Tyyy chudzino :-) drogi ~P - ugotuj Ewci jakiś obiad bo jakaś taka wychudzona ;-)
a po obiedzie deser !!! ;-)

ogłaszam wszem i wobec zmieściłam się w jedne spodnie sprzed ciąży :-D
ale i tak do zrzucenia jeszcze 8kg w udach trzeba zrzucić 10cm a w pasie ok 15cm
ps. nie wiem dlaczego zdjęcie po dodaniu zrobiło się niewyraźne..

Załączniki

• DSC00566.jpg
    DSC00566.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Do góry