reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia :)

Ja nie wiem o co kaman, jak zaproponowałam M. że weźmiemy wózek na spacer, to na mnie dziwnie popatrzył... A Wy tak fajnie sobie z wózkami chodzicie .... Może różnica polega na tym, że Wy macie tam dzieciątka :-D
Zazdroszczę

Alka ja się kiedyś uduszę przez Ciebie ze śmiechu :-) nawet męzowi opowiedziałam coś Ty wymyśliła

reklama
Dorotka, Pati pisałam na bb już kilkanaście razy ;-) w Grecji też jest zima niestety... i muszę powiedzieć że z roku na rok jest coraz zimniej :sorry2: u mnie (mieszkam na obrzeżach Aten) tem. w nocy ok. 0 :szok:

Muialo mi umknac jak piala :( wow to masakra jakas, nam grecja kojarzy ie tylko z upalem, ile to mozna ie nauczyc na bb ;)
nie przejmuj się ... ja będąc jeszcze w Polsce miałam identyczne wyobrażenie.. że tu nie potrzebne zimowe ubrania.. ale jednak się myliłam.. fakt faktem 6 lat temu (pierwsza moja zima tutaj) to kurtki zimowej ani razu nie założyłam.. ale tak jak napisalam wyzej.. z roku na rok niestety coraz zimniej sie robi.. teraz bez kurtki ani rusz..

Kasia
hehe dobre!!

[video=youtube;jjv3oegNiu0]http://www.youtube.com/watch?v=jjv3oegNiu0[/video]

Obiecalam to wrzucam:) tak, narazie impreza:) bo reszte bedziemy miec juz w niedziele;) przypominam ze fotki 10 dni przed porodem:D:D:D:D

Asteria-bardzo fajne zdjecia, super wygladalas, a brzuszka wcale nie widac. No i nie dziwne, ze urodzilas 10 dni po weselu jak tak sie wyszalalas:-D

Strzyga tydzień po porodzie :)

2012-01-28 11.56.28.jpg2012-01-28 11.56.59.jpg2012-01-28 11.57.25.jpg

reklama
Asteria to nieźle się wyszalalaś z brzuszkiem :) jeszcze raz gratulacje z zamążpojścia i ostatnie zdjecie the best :tak:

Strzyga jak Ty to robisz??? Ile przytyłaś w ciąży i ile Ci teraz zostało? Bo chyba nic :tak:

Do góry