reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia :)

Ja nie wiem o co kaman, jak zaproponowałam M. że weźmiemy wózek na spacer, to na mnie dziwnie popatrzył... A Wy tak fajnie sobie z wózkami chodzicie .... Może różnica polega na tym, że Wy macie tam dzieciątka :-D
Zazdroszczę

Alka ja się kiedyś uduszę przez Ciebie ze śmiechu :-) nawet męzowi opowiedziałam coś Ty wymyśliła

reklama
Dorotka, Pati pisałam na bb już kilkanaście razy ;-) w Grecji też jest zima niestety... i muszę powiedzieć że z roku na rok jest coraz zimniej :sorry2: u mnie (mieszkam na obrzeżach Aten) tem. w nocy ok. 0 :szok:

Muialo mi umknac jak piala :( wow to masakra jakas, nam grecja kojarzy ie tylko z upalem, ile to mozna ie nauczyc na bb ;)
nie przejmuj się ... ja będąc jeszcze w Polsce miałam identyczne wyobrażenie.. że tu nie potrzebne zimowe ubrania.. ale jednak się myliłam.. fakt faktem 6 lat temu (pierwsza moja zima tutaj) to kurtki zimowej ani razu nie założyłam.. ale tak jak napisalam wyzej.. z roku na rok niestety coraz zimniej sie robi.. teraz bez kurtki ani rusz..

Kasia
hehe dobre!!

[video=youtube;jjv3oegNiu0]http://www.youtube.com/watch?v=jjv3oegNiu0[/video]

Obiecalam to wrzucam:) tak, narazie impreza:) bo reszte bedziemy miec juz w niedziele;) przypominam ze fotki 10 dni przed porodem:D:D:D:D

Asteria-bardzo fajne zdjecia, super wygladalas, a brzuszka wcale nie widac. No i nie dziwne, ze urodzilas 10 dni po weselu jak tak sie wyszalalas:-D

Strzyga tydzień po porodzie :)

2012-01-28 11.56.28.jpg2012-01-28 11.56.59.jpg2012-01-28 11.57.25.jpg

reklama
Asteria to nieźle się wyszalalaś z brzuszkiem :) jeszcze raz gratulacje z zamążpojścia i ostatnie zdjecie the best :tak:

Strzyga jak Ty to robisz??? Ile przytyłaś w ciąży i ile Ci teraz zostało? Bo chyba nic :tak:

Do góry