reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia :)

reklama
DSC_0151.jpgw prezencie od mojego K. bo nie mialam gdzie duperelkow chowac:-)

a to My (zdjęcie z sylwestra 2010/2011) Ja miałam się przebrać za starą babę (takie było założenie dziewczyn he he) a mój K przebrał się za chirurga do tego miał kroplówkę,stetoskop i kaczkę :-D

DSC01619.jpg

Najlepsze jest to że K powiedział że idzie tak przebrany na porodówkę :-D no bez jaj !!! jak go znam on jest w stanie to zrobić co najgorsza :-D:-D:-D

reklama
teraz to ja muszę poważnie z K porozmawiać żeby sobie jaj nie robił :szok:
Dziewczyny wyobraźcie sobie jak on wpada w takim przebraniu, a pielęgniarki zastanawiają się o co chodzi :-D
z jednej strony było by zabawnie ale wydaje mi się że jednak jak będę rodzić to nie będzie mi do śmiechu. Położna jak usłyszała o tym jego pomyśle to powiedziała że byłby niezły cyrk i czołówki gazet nasze :-D ja tam wolę pozostać jednak anonimowa :-)

Do góry