reklama
piękny!!!wstawiam dzisiejsze zdjęcie w porównaniu z tym sprzed dwóch tyg. Wtedy było z rana a teraz po południu taki trochę najedzony
Tak jak pisałam wczesniej my już po USG. Na szczescie wszystko jest tak jak powinno, bedzie synek
Dzieciaczek wazy ok 410 g, wszystkie pomiary prawidłoweMam plyte + kilka zdjec, ale wklejam jedno na ktorym widac buzke
Zobacz załącznik 689382
ale słodziulek <3
Wstawiam dzisiejsze zdjęcie w porównaniu z tym sprzed dwóch tyg. Wtedy było z rana a teraz po południu taki trochę najedzony.Zobacz załącznik 689442
różnica widoczna... jak te dzieci szybko rosną
Dziewczyny,
Czy wy też tak macie, że wieczorem jesteście takie kompletnie wyplute i nie do życia? Przyznam, że miałam dzisiaj intensywny dzień, a teraz jakoś fatalnie się czuję. Taka jakby napompowana wodą, nie wiem jak to określić, jakby uczucie spuchnięcia (choć ani stopy ani dłonie spuchnięte nie są). Spodnie rano są ok, a wieczorem już mnie drażnią jakby, cisną trochę. Ogólnie czuję się jakby ważyła 5 kilo więcej niż rano, tak mi ciężko. Dodam, że 17 tydzień i wcześniej tego nie miałam. Irytujące, bo nawet nie miałam siły iść na spacer.
Czy wy też tak macie, że wieczorem jesteście takie kompletnie wyplute i nie do życia? Przyznam, że miałam dzisiaj intensywny dzień, a teraz jakoś fatalnie się czuję. Taka jakby napompowana wodą, nie wiem jak to określić, jakby uczucie spuchnięcia (choć ani stopy ani dłonie spuchnięte nie są). Spodnie rano są ok, a wieczorem już mnie drażnią jakby, cisną trochę. Ogólnie czuję się jakby ważyła 5 kilo więcej niż rano, tak mi ciężko. Dodam, że 17 tydzień i wcześniej tego nie miałam. Irytujące, bo nawet nie miałam siły iść na spacer.
reklama