reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
kochane kobietki pewnie że każda ma jakieś preferencje ale na prawdę półki dziecko zdrowe to płeć gra drugo a nawet trzeciorzedna rolę!! jeśli jest wam przykro że płeć nie zgadza się z waszymi życzeniami polecam siepomaga.pl - kilka historii i od razu poczujecie się o wiele lepiej ;)

A ja rosnę i rosnę i niedługo przerosnę... męża :p
DSCF1296.jpg 14tc3d

Załączniki

• DSCF1296.jpg
    DSCF1296.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 91
xmamuska, juszka ślicznie dziecinki

Ladyk chyba ten brzuch to tobie wcale nie rośnie hehe :)

paulka nooo spory spory brzusio juz, a męża to ja dawno temu przerosłam haha :)

Dolga super brzuszek. wydaję mi się że jest taki w sam raz jak na ten tydzień. Mój jest mniejszy od Twojego, jest nawet mniejszy od mojego ;) od kiedy te wzdęcia minęły zmalał i sobie powolutku rośnie.

Edit.
Uuupss... Miało być Blair a nie Dolga. Sorki.

Ostatnia edycja:
dzidzia.jpgprofil.jpg
Proszę Państwa, oto dzidziuś. :D
12t4d
Wszystko wygląda ok, tylko wstydzioch z niego straszny i nie pokazał ani buźki, ani tego co między nóżkami chowa.
Główkę ma duużą, bo wychodzi jak na 13t3d, ale pani dr nie mówiła, że to świadczy o czymś złym więc się nie martwię na zapas.
Wierci się strasznie i już nie mogę się doczekać kiedy poczuję te jego (jej) wygibasy :)

Załączniki

• dzidzia.jpg
    dzidzia.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 105
  • profil.jpg
    profil.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 109
Ostatnia edycja:
reklama
Dodonka- cudny i zgrabniutki :) gratuluję

Blair, Paulka - piękne brzusie... Mojego nadal brak :( gdyby nie fakt że czuję jak dzidzia się rusza to w tę ciążę bym powątpiewała....

Do góry