reklama
Po wizycie. Jakaś taka po macoszemu była... Zapomniałam się zapytać o ktg, gin też nic nie wspomniał, więc nie będę miała robionego. Widocznie nie ma takiej potrzeby.
Mała waży 2600g, ogólnie jest 1,5 tygodnia mniejsza niż wskazuje wiek ciąży, ale to żadna nowość.
Oznak zbliżającego się porodu brak. Nadal położenie miednicowe. CC planowana na 9.10. [emoji41]
Mała waży 2600g, ogólnie jest 1,5 tygodnia mniejsza niż wskazuje wiek ciąży, ale to żadna nowość.
Oznak zbliżającego się porodu brak. Nadal położenie miednicowe. CC planowana na 9.10. [emoji41]
Ela Iguokundia
Fanka BB :)
Dbdg to chyba zadowolona jesteś?
Niby jestem, choć i tak jestem przerażona. Dla mnie pobranie krwi to już operacja, więc tego, że mi ktoś rozepnie brzuch nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazic. Choć jeszcze bardziej nie wyobrażam sobie by ktoś mi przecinał inne części ciała [emoji6]
Ela Iguokundia
Fanka BB :)
Ela! Co ty tak znikasz?!
Kochana a tak jakoś, nie mam usprawiedliwienia... Sorki
reklama
Czyli mała dobiła do Twoich upragnionych 2,5kg :-) Super. Szkoda, że się nie odwróciła, ale ma jeszcze dwa tygodnie na takie wywrotki, może, może...Po wizycie. Jakaś taka po macoszemu była... Zapomniałam się zapytać o ktg, gin też nic nie wspomniał, więc nie będę miała robionego. Widocznie nie ma takiej potrzeby.
A tu takie se foto z moją córcią, słabo widać mój brzuch, ale co tam...
Załączniki