reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
To i ja też wrzucę z ostatnich tygodni ;-) Jutro zaczynam 38 t.c.

Załączniki

• 20150924_135145.jpg
    20150924_135145.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 123
Po wizycie. Jakaś taka po macoszemu była... Zapomniałam się zapytać o ktg, gin też nic nie wspomniał, więc nie będę miała robionego. Widocznie nie ma takiej potrzeby.
Mała waży 2600g, ogólnie jest 1,5 tygodnia mniejsza niż wskazuje wiek ciąży, ale to żadna nowość.

Oznak zbliżającego się porodu brak. Nadal położenie miednicowe. CC planowana na 9.10. [emoji41]

Dbdg to chyba zadowolona jesteś? ;)

Niby jestem, choć i tak jestem przerażona. Dla mnie pobranie krwi to już operacja, więc tego, że mi ktoś rozepnie brzuch nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazic. Choć jeszcze bardziej nie wyobrażam sobie by ktoś mi przecinał inne części ciała [emoji6]

reklama
Po wizycie. Jakaś taka po macoszemu była... Zapomniałam się zapytać o ktg, gin też nic nie wspomniał, więc nie będę miała robionego. Widocznie nie ma takiej potrzeby.
Mała waży 2600g, ogólnie jest 1,5 tygodnia mniejsza niż wskazuje wiek ciąży, ale to żadna nowość.

Oznak zbliżającego się porodu brak. Nadal położenie miednicowe. CC planowana na 9.10. [emoji41]
Czyli mała dobiła do Twoich upragnionych 2,5kg :-) Super. Szkoda, że się nie odwróciła, ale ma jeszcze dwa tygodnie na takie wywrotki, może, może...

A tu takie se foto z moją córcią, słabo widać mój brzuch, ale co tam...
WP_20150923_10_44_45_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20150923_10_44_45_Pro.jpg
    WP_20150923_10_44_45_Pro.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 179
Do góry