reklama
szczesliwa.4
Fanka BB :)
akat te 85 to w brzuchu masz, zaraz po porodzie zleci ;-)
Colly przecież ty laska jesteś, co od siebie chcesz?
a ja idealna nie jestem, a nie mam zamiaru się katować po porodzie. Nienawidzę ćwiczyć i nikt mnie do tego nie zmusi, o! Jedyną przyjemność sprawiały mi pasy TRX, bo mogłam się na nich porządnie rozciągnąć. Brzuch zawsze miałam i zdążyłam się przyzwyczaić, najważniejsze żebym stopy widziała Teraz przytyłam 9 kg, ważę 69kg i pewnie z 5 mi zostanie po porodzie do zrzucenia. A to nie będzie łatwe, bo lubię podjadać.
Colly przecież ty laska jesteś, co od siebie chcesz?
a ja idealna nie jestem, a nie mam zamiaru się katować po porodzie. Nienawidzę ćwiczyć i nikt mnie do tego nie zmusi, o! Jedyną przyjemność sprawiały mi pasy TRX, bo mogłam się na nich porządnie rozciągnąć. Brzuch zawsze miałam i zdążyłam się przyzwyczaić, najważniejsze żebym stopy widziała Teraz przytyłam 9 kg, ważę 69kg i pewnie z 5 mi zostanie po porodzie do zrzucenia. A to nie będzie łatwe, bo lubię podjadać.
Szczęśliwa no to mamy podobnie. ja przytyłam 8kg, ważę 68. nie chciałabym tej 70 przebić ale właściwie wszystko mi już jedno. Podjadać też bardzo lubię ale liczę na to że się opamiętam jak będę karmić. Z ćwiczeniami to u mnie była kiedyś Mel B ale to chyba aż całe 4 dni ;p Jeździć na rolkach mogłabym całymi dniami tylko pogoda będzie nie ta ;/
Z tych 8kg młody waży niecałe 3 no ale jest jeszcze ta cała reszta więc i tak ze 3 mi zostaną. no nic, teraz nawet głośno jest o modelkach size plus (chociaż ja nie wiem czemu one się tak nazywają bo i tak większość waży mniej niż 60kg)...
Z tych 8kg młody waży niecałe 3 no ale jest jeszcze ta cała reszta więc i tak ze 3 mi zostaną. no nic, teraz nawet głośno jest o modelkach size plus (chociaż ja nie wiem czemu one się tak nazywają bo i tak większość waży mniej niż 60kg)...
doris33
Dzięki dziewczyny u mnie już niedługo 4 z przodu tym bardziej miło słyszeć ,że jakoś wyglądam :-) to miłe heh . Zobaczę dziś ile przytyłam ,ale nie przejmuje się tym bo i tak zrzucę opieka nad dzieckiem to duży wysiłek .
Wszystkie jesteśmy laski i tyle .
Eli ja się czuję jak słonica a nie jak laska. Masakra!
waniliowe.love
A co to znaczy 4 z przodu?Dzięki dziewczyny u mnie już niedługo 4 z przodu tym bardziej miło słyszeć ,że jakoś wyglądam :-) to miłe heh . Zobaczę dziś ile przytyłam ,ale nie przejmuje się tym bo i tak zrzucę opieka nad dzieckiem to duży wysiłek .
Wszystkie jesteśmy laski i tyle .
reklama