reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

reklama
Śliczne te wasze dzieciaczki :) juz tak dokładnie widać wszystko :) i wagi tez juz maja spore :)
Ja z moim obstawiam ile masz będzie ważył ja mówię że jakiś 2100 może więcej a on ze poniżej 2kg ;)

Dziewczyny czy ktoras zWas jest z okolic Torunia, Bydgoszczy, Inowrocławia ??? chodzi mi o badanie 3D i lekarza ktory to wykona jaki to koszt?

Maran, Ladyk, kamilove ale super macie brzuchole, a po bliźniakach to nawet nie widać że bliźniaki :)

Dream, Doris jak się fajnie patrzy już na te buziole, wydawało mi się ze każde dziecko podobnie wygląda na takim usg, ale jednak nie

Dream a twój jest taki w sam raz, a myślałam że jakiś wielkoludek będzie hihi :)

Laski jestescie super ciezarowki :-) kazda z was ma piekny brzuszek :-)
Mi aplikacja pokazuje ze dziecko wazy ok 1 kg, a wy piszecie ze wasze juz 1,5-2 kg. Jaka roznica! Mam nadzieje ze mi lekarz powie ile moja malutka wazy bo waga mi rosnie w oczach

reklama
Po wizycie [emoji4] Wszystko gra! Młoda buźki nie chciała pokazać. W ogóle to usg jakoś krótko trwało tym razem.
Waży ok. 1000 gram i nadal jest o tydzień mniejsza niż na początku, ale lekarz powiedział że to bez znaczenia i w ogóle nie mam sobie tym głowy zaprzątać.

Natomiast powiedział, że skoro moja mama rodziła wcześniaki to jest możliwe ze malutka też bedzie chciała wyjsć wcześniej i jesli to bedzie po 35 tygodniu to nie będziemy jej przeszkadzać ;) Troche mnie to przestraszyło... [emoji15] Nie chciałabym rodzic miesiąc wcześniej. Tydzień, dwa to owszem, ale nie aż 4...

Młoda na razie ułożona jest miednicowo. Ma szanse se odwrocić, ale stwierdził, ze w tym tygodniu przeważnie juz sie układają glowkowo...

Kolejna wizyta za 3 tyg. [emoji4]

Do góry