Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja właśnie byłam podglądać Karola
Waży już 1300!!! Spał sobie rozkraczony więc po raz kolejny mogłam się upewnić, że to chłopak wszytko OK! Według dzisiejszych pomiarów jest starszy o kolejny tydzień i termin porodu może wypaść w urodziny Hani (18.09)...
Szyjka 4cm, zamknięta.
Zdjęcia (ładnego) brak
Zgadzam się z Bubą, śliczne brzuszki - każdy jeden
O mój RA!!! Ale Karol przygrzmocił z wagą!!! Olek ważył w zeszlym tygodniu około 800g. A idę do mojego gina dopiero 20 lipca.Ja właśnie byłam podglądać Karola
Waży już 1300!!! Spał sobie rozkraczony więc po raz kolejny mogłam się upewnić, że to chłopak wszytko OK! Według dzisiejszych pomiarów jest starszy o kolejny tydzień i termin porodu może wypaść w urodziny Hani (18.09)...
Wooow jaki duży! A na kiedy miałaś pierwszy termin? Między nami miesiąc różnicy hehe
1300?? wow klusek będzie