reklama
Ale ładnie rośniecie. Mój Olek wczoraj na usg ważył 690g.. myślalam, że to dużo ale 800g to jeszcze bliżej do tego kilograma Ja pierdzielę, a jeszcze niedawno wazyły dzieciaczki po 150g Niesamowite Leci bardzo szybko, rosną jak kurczaki na antybiotykach
hahahahahahaha rozbawiłaś mnie tymi kurczakami ciekawe ile mój młody waży,wali kopniaki takie że hejAle ładnie rośniecie. Mój Olek wczoraj na usg ważył 690g.. myślalam, że to dużo ale 800g to jeszcze bliżej do tego kilograma Ja pierdzielę, a jeszcze niedawno wazyły dzieciaczki po 150g Niesamowite Leci bardzo szybko, rosną jak kurczaki na antybiotykach
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
dolga ale ty masz skórę piękną na brzuchu... ja to mam tajger strajp także mogę sie kamuflowac w dżungli. Teraz jeszcze nic nie przybyło ale tk chyba dlatego że fizycznie nie jest możliwe zmieścić wiecej rozstępów na jednym brzuchu ...
dbdg ty jestes mega szczupla więc pewnie tak jak Buba będziesz do 7 miesiąca mogła zwalić na Mcdonald ksztalt brzucha ;D
Ja już wygladam jak materiał na porodowke.
dbdg ty jestes mega szczupla więc pewnie tak jak Buba będziesz do 7 miesiąca mogła zwalić na Mcdonald ksztalt brzucha ;D
Ja już wygladam jak materiał na porodowke.
dolga
Fanka BB :)
karo śliczny brzuszek
dbdg noo cos tam niby widac, gdzie w was chudzinki siedzą te maluchy, moze wysportowana jestes co?
so_happy oooo jeju naprawde duzy ten Twoj synuś, a jak to sie ma do poprzednich, tez tacy byli?
Akatsuki no dziekuje, nie wyszedl mi żaden w poprzedniej ciąży, ale teraz narazie glupia nic jeszcze nie stosuje, a moja skora do tcyh suchych należy i jutro jade kupic palmers i bede sie smarowac
haha no ja juz nie moge zwalic na McDonald, ale znajoma ma termin miesiac wczesniej i juz jakis czas temu myslalam, ze ma termin na czerwiec, a dzisiaj sie dowiedzialam ze na wrzesien, wiec nie jest moze tak zle
dbdg noo cos tam niby widac, gdzie w was chudzinki siedzą te maluchy, moze wysportowana jestes co?
so_happy oooo jeju naprawde duzy ten Twoj synuś, a jak to sie ma do poprzednich, tez tacy byli?
Akatsuki no dziekuje, nie wyszedl mi żaden w poprzedniej ciąży, ale teraz narazie glupia nic jeszcze nie stosuje, a moja skora do tcyh suchych należy i jutro jade kupic palmers i bede sie smarowac
haha no ja juz nie moge zwalic na McDonald, ale znajoma ma termin miesiac wczesniej i juz jakis czas temu myslalam, ze ma termin na czerwiec, a dzisiaj sie dowiedzialam ze na wrzesien, wiec nie jest moze tak zle
Cudne brzucholki i jakie piłeczkowe już ach jak ten czas leci....
Akatsuki nie bój bidola masz piękny apartament a nie jakąś obskórną kawalerkę jak ja
Dbdg - no rysuje się co nieco ale mikrusi jest.
Dolga- wspaniały brzucholek, równiutki, idealny!
Akatsuki nie bój bidola masz piękny apartament a nie jakąś obskórną kawalerkę jak ja
Dbdg - no rysuje się co nieco ale mikrusi jest.
Dolga- wspaniały brzucholek, równiutki, idealny!
waniliowe.love
Śliczne te wasze brzuszki =)
A maluszki rosną jak na drożdżach =) ciekawe ile mój już waży =) w poniedziałek wizyta to się okaże =)
A maluszki rosną jak na drożdżach =) ciekawe ile mój już waży =) w poniedziałek wizyta to się okaże =)
reklama
waniliowe.love