reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zdjęcia testów, USG, brzuszków i Maluszków ;)

Wrzucam swój brzuchol. 22t1d [emoji41] ImageUploadedByForum BabyBoom1433862939.477961.jpg
Już podobno widać, hehe.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1433862939.477961.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1433862939.477961.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Ale ładnie rośniecie. Mój Olek wczoraj na usg ważył 690g.. myślalam, że to dużo ale 800g to jeszcze bliżej do tego kilograma ;) Ja pierdzielę, a jeszcze niedawno wazyły dzieciaczki po 150g :) Niesamowite ;) Leci bardzo szybko, rosną jak kurczaki na antybiotykach :D
hahahahahahaha rozbawiłaś mnie tymi kurczakami :) ciekawe ile mój młody waży,wali kopniaki takie że hej

dolga ale ty masz skórę piękną na brzuchu... ja to mam tajger strajp także mogę sie kamuflowac w dżungli. Teraz jeszcze nic nie przybyło ale tk chyba dlatego że fizycznie nie jest możliwe zmieścić wiecej rozstępów na jednym brzuchu ...
dbdg ty jestes mega szczupla więc pewnie tak jak Buba będziesz do 7 miesiąca mogła zwalić na Mcdonald ksztalt brzucha ;D
Ja już wygladam jak materiał na porodowke.

karo śliczny brzuszek :)

dbdg noo cos tam niby widac, gdzie w was chudzinki siedzą te maluchy, moze wysportowana jestes co?

so_happy oooo jeju naprawde duzy ten Twoj synuś, a jak to sie ma do poprzednich, tez tacy byli?

Akatsuki no dziekuje, nie wyszedl mi żaden w poprzedniej ciąży, ale teraz narazie glupia nic jeszcze nie stosuje, a moja skora do tcyh suchych należy i jutro jade kupic palmers i bede sie smarowac :)

haha no ja juz nie moge zwalic na McDonald, ale znajoma ma termin miesiac wczesniej i juz jakis czas temu myslalam, ze ma termin na czerwiec, a dzisiaj sie dowiedzialam ze na wrzesien, wiec nie jest moze tak zle ;)

Cudne brzucholki i jakie piłeczkowe już :) ach jak ten czas leci....

Akatsuki nie bój bidola masz piękny apartament a nie jakąś obskórną kawalerkę jak ja ;)

Dbdg - no rysuje się co nieco ale mikrusi jest.

Dolga- wspaniały brzucholek, równiutki, idealny!

reklama
Do góry