reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy :)

Zakupy super dziewczyny,Ja nie będe zbytnio szaleć bo mam po synach ale wiadomo że coś dokupie bo nie wytrzymam[emoji12][emoji5]
Dzisiaj odebrałam wózeczek dla synka,używany ale za grosze a stan idealny +fotelik w komplecie.Wózior jest leciutki i przy moim 2,5latku nadal super się prowadzi i nie czuć wagi,mega zadowolona jestem [emoji5]

1505671667-aaaaaa.jpeg
1505671683-aaaaaa.jpeg

85993e3kdgj5qk2t.png

reklama
Mavika mnie ten róż trochę przeraża ;) ale wiadomo darowanemu..
Mi się podobają szarości, fiolet ewentualnie brąz, róż taki delikatny ale raczej jako dodatek
Zdecydowanie nie podobają mi się dziewczynki całe w różu i to jeszcze każda rzecz w innym odcieniu :no2:

Mnie dokłanie tak samo. Ale nic, przebiore, zostawie co ladniejsze, reszte schowam i oddam jej kiedys tam :)

1506001481-aaaaaa.jpeg
1506001489-aaaaaa.jpeg
1506001500-aaaaaa.jpeg
1506001507-aaaaaa.jpeg
1506001512-aaaaaa.jpeg

Przyszła moja paka :) Przewijak przetestowany :D pieluszki są prześliczne! A klin jak klin. Myślę, że wart polecenia. Jest miękki, z aloesem, kąt nachylenia nie za duży. Jestem zadowolona.
mavika przypomnij gdzie zamówiłas taki śliczne pieluszki[emoji4]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry