reklama
marcys213
Fanka BB :)
Tak, troszkę tę lubość do turkusu widać a co to za model wózka?
A jeśli chodzi o adaptery to zawsze przy opisie jakiegoś wózka na stronie sklepu czy producenta jest informacja o adapterach do fotelików danego producenta a nie konkretnego modelu fotelika. Mimo wszystko warto się upewnić
A jeśli chodzi o adaptery to zawsze przy opisie jakiegoś wózka na stronie sklepu czy producenta jest informacja o adapterach do fotelików danego producenta a nie konkretnego modelu fotelika. Mimo wszystko warto się upewnić
mavika
Tako Omega Moonlight.Tak, troszkę tę lubość do turkusu widać a co to za model wózka?
mavika
No to dalej moje zakupy. Mąż musi wywieźć na budowę bo już nie mam gdzie trzymać [emoji14]
Do wanny dokupilismy używany stojak tej samej firmy, sama wanienka i leżaczek są nowki sztuki
Bujaczek przyszedł z tak uwalonym pokrowcem że nie wiem jak komuś nie wstyd było to wysłać w takim stanie. Ale już wyprane i czysciutkie
Do wanny dokupilismy używany stojak tej samej firmy, sama wanienka i leżaczek są nowki sztuki
Bujaczek przyszedł z tak uwalonym pokrowcem że nie wiem jak komuś nie wstyd było to wysłać w takim stanie. Ale już wyprane i czysciutkie
reklama
Chrząszczyk
Ależ się rozkręciłas z tymi zakupami. Ja juz jestem ostro do przodu z ciuszkami. Tu pojechałam ostro. Chyba musze wziąść się ostro za pozostałe sprawy. Wózek zostawiam na styczeń, bo nadal nie wybrałam konkretnego modelu zresztą co ja pisze...modelu?...ja nawet nie jestem pewna jakiego producentatyle tego jest z czego wybierać.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom