reklama
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Dzięki. Ja tez mam już łóżeczko używane po starszym synku, ktory ma teraz 5 lat . Zmienię tylko materac.Chrząszczyk piękne bodziaki
U nas wózek i łóżeczko będą używane - użytkowane przez starszego brata
Ładny . Ja planuję kupić wózek używany. Mam zamiar nie szaleć z zakupami, ale może się to nie udać . W związku z tym, że to 4 ciąża, po 3 poronieniach, to nie wpadał w szał zakupów, poczekam na usg, na ktorym poznam płeć.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
A ja łóżeczko po synu zdążyłam sprzedać :/
Ja się wszystkiego pozbyłam, bo nie planowaliśmy kolejnego Maleństwa, a tu taki cudowny dar od losu [emoji16] wszystko kusze kupić...łóżeczko i wózek kupuje używany, jedynie nowy materacyk i fotelik (nosidełko) do samochodu nowe...ciuszki już mam obiecane, cześć pewnie kupię...ogólnie nie zamierzam szaleć, wystarczyło, ze przy pierwszej poszalałam [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mavika
Ja tak samo. Mam tylko jedną reklamowe zabawek dla niemowlaków bo jakoś nie było komu dać i fotelik ten od 9kg. Tak to wszystko muszę kupićJa się wszystkiego pozbyłam, bo nie planowaliśmy kolejnego Maleństwa, a tu taki cudowny dar od losu [emoji16] wszystko kusze kupić...łóżeczko i wózek kupuje używany, jedynie nowy materacyk i fotelik (nosidełko) do samochodu nowe...ciuszki już mam obiecane, cześć pewnie kupię...ogólnie nie zamierzam szaleć, wystarczyło, ze przy pierwszej poszalałam [emoji12]
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ja tak samo. Mam tylko jedną reklamowe zabawek dla niemowlaków bo jakoś nie było komu dać i fotelik ten od 9kg. Tak to wszystko muszę kupić
Ja muszę wejść na strych No z tego co pamietam to chyba został bujaczek No i może kilka zabawek, choć wątpię, bo ostatnio nawet książeczki oddawałam...ale chyba podgrzewacz do butelek i niańka elektryczna jeszcze się ostały [emoji6]
Chrząszczyk
Ale się obłowiłaś[emoji4]A ja dostałam ubranka od sąsiadki ;D tylko ze większość różowych, gorzej jak będzie synek hahaha Zobacz załącznik 816143
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama