reklama
Chrząszczyk
Fanka BB :)
Może jeszcze za wcześnie ale już kupiłam dwa bodziaki
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Wygląda na uniwersalnyJeszcze nic nie kupiłam, czekam na 1.08 na usg genetyczne. Ale tak sobie oglądam wózki. Myślicie że taki nadawałby się zarówno dla chłopca jak i dla dziewczynki?
mavika
Właśnie strasznie mi się podoba. A jeśli będzie na 100% dziewczynka, to chcę takiWygląda na uniwersalny
Załączniki
Chrząszczyk
Mowie szczerze, mnie się podoba[emoji4]Właśnie strasznie mi się podoba. A jeśli będzie na 100% dziewczynka, to chcę taki
Dotkass
Mama Ami i Kwietniówka'13 Moderatorka
Ładny . Ja planuję kupić wózek używany. Mam zamiar nie szaleć z zakupami, ale może się to nie udać . W związku z tym, że to 4 ciąża, po 3 poronieniach, to nie wpadał w szał zakupów, poczekam na usg, na ktorym poznam płeć.Właśnie strasznie mi się podoba. A jeśli będzie na 100% dziewczynka, to chcę taki
mavika
Ja też używanyŁadny . Ja planuję kupić wózek używany. Mam zamiar nie szaleć z zakupami, ale może się to nie udać . W związku z tym, że to 4 ciąża, po 3 poronieniach, to nie wpadał w szał zakupów, poczekam na usg, na ktorym poznam płeć.
reklama
monmon
Ja tez kupuje uzywany nie wiem jak bedzie z lozeczkiem bo ja chce nowe a maz uzywane i do tego turystyczneJa też używany