reklama
Załączniki
Ostatnia edycja:
Śliczne ciuszka. U mnie też z Lidla. Tylko uznali beż za "smutny" dla noworodka stąd biel i niebieski. A mi się tak czarno biało szare podoba. I turkus/mięta. Rodzina mi na zawał zejdzie jak zobaczy kombinezon czarnego kota upatrzylismy sobie już.I ja czuję się na razie zaspokojona zakupowo choć w koszyku allegro nadal czekają niedokończone zakupy [emoji23]
Ubranka, głównie z Lidla [emoji14]
Kilka śmiesznych rzeczy kupiłam w ciuchu [emoji12] między innymi:
Elegancka koszula [emoji23]
Jeansy do założenia na pół godziny
Oraz uroczy ponury dresik
Shemshi
Fanka BB :)
@Miś-owa a ja tam mam w nosie rodzinę, zresztą u mnie nikt się nie pytany nie wtrąca (na razie) [emoji14] ja uwielbiam granatowy kolor i ubranka ale mało takich. Dziecku będzie wszystko jedno jak jest ubrane ten błękit z Lidla też był w ślicznym odcieniu, ale u mnie już nie było wzorów i rozmiarów takich jak chciałam. Także kupujcie to co wam się podoba
Polska firma Pinokio ma serię z granatem. Też mam na oku. Wogole podobają mi się ich ubranka. Będę zamawiać to polecę jak będą ok.@Miś-owa a ja tam mam w nosie rodzinę, zresztą u mnie nikt się nie pytany nie wtrąca (na razie) [emoji14] ja uwielbiam granatowy kolor i ubranka ale mało takich. Dziecku będzie wszystko jedno jak jest ubrane ten błękit z Lidla też był w ślicznym odcieniu, ale u mnie już nie było wzorów i rozmiarów takich jak chciałam. Także kupujcie to co wam się podoba
Dobrze masz z tym -nie wtracaniem- choć do podarowanych ubranek daje wolną rękę. To jednak jest wtracanie 3 groszy, a propos - coś jest na strychu, przecież jest, po co kupować. A części rzeczy zwyczajnie nie chcemy.
Shemshi
Fanka BB :)
@Miś-owa trzeba brać, a używać nie musisz. Ja mam nadzieję, że coś dostaniemy. To będzie jednak duża oszczędność, ale nie chce takich zniszczonych ubranek. Jak takie dostaniemy to pewnie grzecznie wezmę, bo przecież ktoś chciał dobrze, ale używać nie muszę
Oglądam właśnie ubranka Pinokia, rzeczywiście fajne, ceny nawet rozsądne. Daj znać jak kupisz ja chcę śpiochy "Wilde boy" z jelonkiem!!
Oglądam właśnie ubranka Pinokia, rzeczywiście fajne, ceny nawet rozsądne. Daj znać jak kupisz ja chcę śpiochy "Wilde boy" z jelonkiem!!
Oczywiście dam znak. Po polowkowym juz zamowie cos na probe@Miś-owa trzeba brać, a używać nie musisz. Ja mam nadzieję, że coś dostaniemy. To będzie jednak duża oszczędność, ale nie chce takich zniszczonych ubranek. Jak takie dostaniemy to pewnie grzecznie wezmę, bo przecież ktoś chciał dobrze, ale używać nie muszę
reklama
uff.. udało mi się przebrnąć przez cały wątek bo dopiero dzisiaj dołączyłam do społeczności Lutówek
Po chwilach grozy że już zakupy idą pełną parą na dwóch ostatnich stronach postów pojawiła się nadzieja dla mnie że nie jestem sama z kompletnym brakiem wyprawki
Po chwilach grozy że już zakupy idą pełną parą na dwóch ostatnich stronach postów pojawiła się nadzieja dla mnie że nie jestem sama z kompletnym brakiem wyprawki