zobaczcie jakie fajne, tylko trochę drogo wychodzą KUBUŚ PUCHATEK KOLOROWE LITERKI -IMIE (1892190351) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
hehe...
Alka fajne. Słodkie. :-)
a firanki sa fajowe. U mnie nie beda pasowały
Alka fajne. Słodkie. :-)
a firanki sa fajowe. U mnie nie beda pasowały
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
tak,zgadzam się ja kupiłam dwie pary spodenek dresowych dla małego i też zapłaciłam 50 złotych.sklepy dla dzieci to zło.. kupiłam czapkę, rękawiczki, niedrapki i szalik w zapłaciłam ponad 50 zł
piękne te literki! szkoda tylko, że taka cena!
ja właśnie zamówiłam na allegro materacyk do wózka, bo ten co jest po prostu się nie nadaje.. i poszło 30zł
a dziś przyszła paczka z butelkami lovi dla małego, trzeba tylko pojechać do moich rodziców i odebrać
ja właśnie zamówiłam na allegro materacyk do wózka, bo ten co jest po prostu się nie nadaje.. i poszło 30zł
a dziś przyszła paczka z butelkami lovi dla małego, trzeba tylko pojechać do moich rodziców i odebrać
No niestety tanio nie jest, a weźcie pod uwagę, że od 01.01.2012 rośnie Vat na ubranka niemowlęce i buty dziecięce z 8 na 23% masakrasklepy dla dzieci to zło.. kupiłam czapkę, rękawiczki, niedrapki i szalik w zapłaciłam ponad 50 zł
reklama
tego nawet nie wiedziałam.. porażka!! już ceny są duże, a co dopiero będzie.. a potem się dziwią, że młodzi ludzie nie chcą zakładać rodziny i wolą model 1+1 ..No niestety tanio nie jest, a weźcie pod uwagę, że od 01.01.2012 rośnie Vat na ubranka niemowlęce i buty dziecięce z 8 na 23% masakra