reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
a jak mam takie pytanie, częśc z Was kupuje kosmetyki nivea baby też o nich myślała ale na nich jest napisane, że od 1 miesiąca życia i nie wiem czy nie lepiej na początek kupić Ziajkę albo hippa
Asteria
Wdrożona(y)
ja przy wojtaszku uzywalam odrazu nivea baby i mlodemu nic nie bylo...
Dziewczyny możecie polecic jakies pieluchy tetrowe na allegro?
Ej, kurcze, super są te firanki.
Tylko my mamy jeden pokój, który na razie zdobią wstrętne biurowe żaluzje. I chyba je zdejmę w pierony. Tylko, żeby założyć karnisz normalny trzeba się wysilić, bo jakieś dziwne twarde wzmocnienia mamy wokół okien. I żeby zrobić dziurę, nie łamiąc wierteł trzeba się nieco napocić właśnie. I z tego powodu nie chce nam się tego ściągać.
Tylko my mamy jeden pokój, który na razie zdobią wstrętne biurowe żaluzje. I chyba je zdejmę w pierony. Tylko, żeby założyć karnisz normalny trzeba się wysilić, bo jakieś dziwne twarde wzmocnienia mamy wokół okien. I żeby zrobić dziurę, nie łamiąc wierteł trzeba się nieco napocić właśnie. I z tego powodu nie chce nam się tego ściągać.
niki222
Jakiś czas temu też się pytałam o pieluszki i dziewczyny wysłały mi te dwa linki:ja przy wojtaszku uzywalam odrazu nivea baby i mlodemu nic nie bylo...
Tetra - Pieluchy tetrowe 80x80 PDWÓJNIE TKANE (1885823104) - Aukcje internetowe Allegro
PIELUCHY PIELUSZKI TETROWE 70X80 CM POLSKA TETRA (1901394111) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że się przydadzą.
tiramisu1976
Jakiś czas temu też się pytałam o pieluszki i dziewczyny wysłały mi te dwa linki:
Tetra - Pieluchy tetrowe 80x80 PDWÓJNIE TKANE (1885823104) - Aukcje internetowe Allegro
PIELUCHY PIELUSZKI TETROWE 70X80 CM POLSKA TETRA (1901394111) - Aukcje internetowe Allegro
Mam nadzieję, że się przydadzą.
sprawdzony allegrowicz polecam
Ja kupiłąm właśnie u niego Tetra - Pieluchy tetrowe 80x80 PDWÓJNIE TKANE (1885823104) - Aukcje internetowe Allegro i są bardzo fajne
venus27
Ja kupiłąm właśnie u niego Tetra - Pieluchy tetrowe 80x80 PDWÓJNIE TKANE (1885823104) - Aukcje internetowe Allegro i są bardzo fajne
Dzięki za link napewno się przyda bo nie mam ani jednej pieluszki ...
reklama
aga3004
Właśnie zamówiłam do pokoju Juleczki firaneczki BABY BALL cudowne firany 150x240 Oryginał (1889870168) - Aukcje internetowe Allegro kolorek nr 6 (różowe, żółte, białe). Już się nie mogę doczekać jak przyjdą :-)
super i takie oryginalne