reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
też właśnie szukam czegoś na komary :) są też takie plasterki które można nakleić np na bluzeczkę. Koleżanka w zeszłym sezonie mówiła że nawet działały, kupowała pierwsze lepsze w aptece

miałam te opaski w tamtym roku i nie wiem co napisac, jakiegos wielkiego sząłu nie było

za to miałam tez plastry Mosbito i działanie lepsze tylko zapach szybko znikał...

mama MATIEGO - u nas też Mosbito było grane, pokupowałam opaski tego typu jak Aestima - sporo ich - ale nie wiem jak skuteczność. Dziś wyczytałam iz na komary olejek goździkowi i bazyliowy a na meszki waniliowy. Mamy też spraye - Chicco napewne i jeszcze jakiś podobnego typu. Wakacje czyli działka przed nami.

ja się zawiodłam na trampkach z ccc, kupiłam Mai takie:
CCC - Wiosna Lato 2013
i po dwóch dniach zepsuł się zamek, dziś niesę do reklamacji ;/ dobrze ze drogie nie były ale musze kupic od razu jakies inne bo te mi przeciez zabiora ;/

Witam ja chciałam się zapytać bo tez kupiłam identyczne trampki dla córci i również rozwalił się suwak, i chciałam się zapytać czy przyjęli na reklamacje buciki. Z góry dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam :)

Przyjęli bez problemu :) Po ustalonych 2 tyg dostałam maila że reklamacja została uznana za zasadną. Na to konto miałam możliwość zakupu butów dostępnych w sklepie za wartość trampek lub wyższą z dopłatą w ciągu 3 m-cy. Wykorzystaliśmy od razu i Maja dostała sandałki Lasockiego na lato :)

reklama
Do góry