reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Zo, my na ur kupujemy z decathlonu b' twina za 179 :) bialy w kolorowe elementy- z nowej kolekcji. Same dobre opinie o nim zebralam i milsmy okazje zapoznac sie z nim wnikliwie na placu zabaw.
Mrsmoon, b. Fajny ten Wasz!

szczerze? myslalam, ze kupimy ten najmniejszy puky, ale Maja ma za dlugie nogi na niego. Gosc nie chcial wierzyc, ze ona ma tylko 86 cm- albo ja w domu zle zmierzylam, ale podobno ma b. dlugie nogi. To mi laska rosnie ;-) Wracajac do tematu, maly puky sporo tanszy, bo kolo 250zl kosztuje. Tez czytalam opinie i w koncu pojechalam do sklepu i wspolnie ze sprzedawca wybralismy ten wiekszy, bo Maja swobodnie opiera stopy o podloze na nim, a w mniejszym od razu nalezaloby podnosic siodelko. To juz prezent urodzinowy, szkoda nam bylo czekac do konca maja, bo cala wiosna zleci, a teraz moze juz zaczac sie uczyc. Strasznie spodobala jej sie hulajnoga i w szoku bylam, ze od razu zalapala jak na niej jezdzic i po sklepie smigala. Ale raz ze chcialam rower, dwa babka mi powiedziala, ze jak zaczne od hulajnogi, to pozniej dziecko mniej chetne do rowerka. Wiec hulajnoga za rok dopiero

zołzik koniecznie pochwal się, jak coś uszyjesz!:tak:
moon baaaardzo mi się podoba! nie wiem czemu kojarzy się mi motorem?:sorry2::laugh2: kask w biedronki hihi kolorystycznie strzał w 10-tkę! super, że Maja już może się szkolić w jeździe, i hulajnogę załapała? zdolniacha a raczej długonoga zdolniacha:-p gratuluje zakupu!

reklama
Do góry