reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Martadelka - no jakoś tak.... :zawstydzona/y: no a poza tym ze mną jeszcze jest inszy problem - takowe kreacje są robione na tych do stali w kolejce również i po wzrost a nie tylko po rozum :-( Ale na Andariel by pasowały ;-)

Ostatnia edycja:
Trasiu dziękuję, że pytasz;-) Powiem tak - jakoś leci... Nie jest dobrze, ciągle czekamy na lepszy czas. Od 1 października wróciłam do pracy, no i zaliczyłam już 2 tyg. L4. Natalka trochę chodzi do żłobka, choć póki co więcej w domu. Traumę miałam straszną w związku ze żłobkiem ale już jakoś się oswoiłam, bo Natalka co powrót to jest ciężko.
A jak Ty się czujesz? Długo zamierzasz jeszcze pracować i na ile planujesz przerwę? Mam nadzieję, że w ciąży z Jureczkiem nie chorujesz tak jak z Marysią.

Setanko brakuja nam tu ciebie:) Nie dasz rady z pracy poklikać?
U mnie ok, mam dużo pracy, sporo zajęć z dziećmi, koncertów. Zamierzam pracować do świąt, pewnie zakończymy naukę koncertem kolędowym tuż przed świętami. Potem akurat jest przerwa do Nowego Roku i nie ma sensu spotykać się potem tylko na tydzień. Zostanie mi więc miesiąc laby. Chyba umrę z nudów:) NIe choruję wcale, ogólnie czuję się całkiem niexle chociaż brzuszek coraz większy i coraz ciężej się robi.
Natka chodzi do żłobka od początku września? WYobrażam sobie przez co przechodziłyście na początku...

Setana może kiedyś uda nam się spotkać:tak:
forever fajna kamizelka, rozumiem tylko, że rozmiar adekwatny dla Calineczki:-p

ja dziś byłam w Pepco, kupiłam 3 bluzeczki z długim rękawkiem dla Emi, oczywiście nie to, żeby bardzo ich potrzebowała:-p i zestaw dla małej sprzątaczki haha jedyne 9,99zł:tak:

Martadelka - zdecydowanie na zaś, najmniejszy z możliwych tj. 92 :-p A tak wogóle dziś endokrynolog powiedział, że Młoda jest między 3 a 10 centylem a nie poniżej 3 :shocked2:

martadelka jak wygląda ten zestaw dla sprzątaczki pokazuj szybko :tak::-)Bo sama poluję na coś co by mi dziecko odciągnęło od mojej miotły i szufelki:cool2:

reklama
No Młoda wogóle nie w temacie, jak czekała z Tatą do lekarza to w poczekalni sposród zabawek wybrała dwie rzeczy - zgodnie z moimi przewidywaniami samochód no i ku mojemu zdziwieniu jako drugą również samochód.... :cool:

Do góry