reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Ja też nie zaglądam do Tymka, chyba, że zaczyna marudzić, ale rzadko się to zdarza, bo zazwyczaj po pierwszych minutach zasypia :-p Ostatnio chodziłam po targu od 11 do 15, to Tymula spał od 12 do 15 i zadowolony się obudził :-D Kochane Dziecko :*

reklama
a ja wam powiem ze mam okienko i w ogóle nie patrze...jak jest cisza to sie ciesze że mam "wolne" i przez caly spacer potrafie nie zaglądnąć :-D jak cos mówi to wtedy lookam :-)

ehhh, chętnie bym pomogła z tymi wózkami, ale ja zupełnie nie mam rozeznania, ani znajomych z jako taką wiedzą co by podpytać :/ my trzymamy się x-landera, który okienko ma i zaglądam często, w sumie nie tylko przez okienko... ale co ja zrobię, że uwielbiam ten rozbrajający uśmiech jak się pojawię na horyzoncie ;)

Kupiliśmy dziś wózek!!!!!! - jejku jaka jestem zadowolona :-):-):-), ze sklepu poszliśmy prosto na spacer - Maja zasnęła w aucie i przełożyliśmy do wózka na śpiocha, nie obudziła się i spała jeszcze godzinę wnioskuję więc że było Jej wygodnie :)
Nabyliśmy Chicco Simplicity, śliczny fioletowy kolorek:
simplicity morgana.jpg
Prowadzi się bosko, świetnie wyważony, a kosz na zakupy jest tak wielki że pomieścił dwie pełne siatki słoiczków babydream z rosmana (jest dobra promocja po 2,99zł za obiadki i deserki) i pełną siatę zakupów spożywczych :) nawet tak załadowany prowadził się gładziutko bez żadnych problemów na nierównościach czy krawężnikach. Po przebudzeniu Maja ślicznie trzymała sobie rączki an barierce, śmieliśmy się że opalała paluszki bo budka jest na tyle spora że zaciągnęliśmy tak do przodu że słońce jej nie raziło ale mogła widzieć wszystko dookoła. W budzie jest cała wstawka przez którą mogę patrzeć jak śpi (a uwielbiam to robić i nie mogę sobie odmówić :)). Hamulec też chodzi świetnie i łagodnie tak że nie obudzi śpiącego dziecka. Regulowana rączka którą można dostosować do wzrostu rodzica (u nas różnica wzrostu to jakieś 20cm więc całkiem sporo). Siedzisko jest mięciutkie, bardzo wygodne. Wózek składa się bardzo łatwo no i jest super lekki - 6,5kg. Mogłabym tak jeszcze długo Wam tu opisywać bo jestem zachwycona, Maja i T też.
Przed zakupem czytałam opinie o tym wózku i jedyne co użytkownicy wskazywali na minus to brak podnóżka ale w praktyce wygląda to tak że jak pasy są dobrze dopasowane i nie pozwalają dziecku się zsuwać to nóżki mają podparcie na siedzisku i nóżki nie latają :) Fotki z pierwszego użytkowania jutro bo T nie może znaleźć kabla komputerowego do telefonu.

w sklepie 599zł ale wiedzieliśmy że na stronie internetowej sklepu 519zł i nie omieszkaliśmy wspomnieć o tym panu sprzedawcy dzięki czemu opuścili cenę do 559zł, zawsze coś :)

Forever koleżanki w pracy też bardzo zachwalały Chicco- jedna miała po dziecku szwagra, druga z kolei swoją oddała siostrze więc wózki wielodzieciowe że tak powiem i oba egzemplarze chodzą jak w zegarku :)

reklama
Do góry