reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

No a propo pralka nam sie psuje - czasem sie nie uruchamia i ma problemy z wirowaniem.
A co do hałasu zawsze była głosna - mi to jakos nie przeszkadza. Szwagierka ma super cicha - aristona - i ostatnio u nas przestraszyła sie wirowania:-D:-p;-)

Kupiłam Meli buty ecco zimowe (bo jej noga urosła) z 169 na 29.99 :szok: ( ostatnie 3 sztuki były, niestety dla dorosłych takich przzecen nie ma) - orginalne w sklepie - wziełam tez 2 rozmiary wieksze na przyszła zime, a moze akurat beda dobre, jak nie to sprzedam - gwarancja 2 lata.

reklama
madzioolka - my wczoraj zrobiliśmy rozeznanie w sklepie w kwestii fotelików, bo mały już nam wyrasta z obecnego... Braliśmy pod uwagę Roemera Kings Plus, Maxi Cosi Priori i Tobi, Cybex.. Ostatecznie wygrał Maxi cosi Tobi - dla nas najwygodniejszy, Antek siedział swobodny i zadowolony, b.dobre wyniki w testach... no i zakochałam się w tym kolorze: TOBI Playful Grey Maxi Cosi - Topmarket ... tak więc już zamówiony i czekamy na kuriera! :tak:
Cybexy całkiem odpadają, bo dziecko wygląda w nim jakby już było po teście zderzeniowym - tylko kończyny wystają.. ja nie wiem, jak to można było wymyśleć w ogóle z tą kłodą zapinaną pośrodku??!!
Roemer spoko, ale chyba Maxi Cosi nieco wiecej się uchyla do spania i ogólnie jakiś fajniejszy nam się wydał.

zebra
super szczególnie te narzuty (mi podoba sie ta z autami) i te apaszki i zawieszki do smoka - tylko ceny troche bola, a przytulanki superasne :-)

andariel
ta nie tez ta nazwa sie spodobała

W kwestii fotelika - możecie polecić jakieś źródło mądrości, coś więcej niż tylko tabelka z wynikami w testach zderzeniowych? poczytałabym ale nie wiem gdzie szukać :-p

Zebra te kocyki-narzuty śliczne, ale cena... prawie 300zł.... :szok:

Andariel ja tez się śmiałam z bekadelka :-), choć na początku nie zaczaiłam do czego to :-)

madzioolka - myślę, że oprócz testów, to można poczytać opinie użytkowników poszczególnych modeli (np. na ceneo.pl), jak sie rozkłada, czy łatwo montuje, jak z praniem tapicerki itd.. mnie to sporo dało! Ale i tak chyba najważniejsze to "przymierzyć" dzieciaka!
zebrra - bekadełko :-D super! I jakie koce... tylko te ceny... :crazy:

Madzioolka a ja polecam forum gazetowe o fotelikach - kopalnia wiedzy, kiedyś wklejalam linka na zakupowym. Tam pierwszy raz przeczytałam, że nie każdy fotelik z samochodem jest w 100% kompatybilny i przed zakupem trzeba zamierzyć i sprawdzić czy jest stabilny

reklama
madzioolka polecam fotelik.info :: testy :: foteliki samochodowe wszystkie :: sortowanie wg kryterium grupa
co do opinii ludz to jasne, warto poczytać ale... trafiłam na masę opinii, w których ludzie opisywali "cudowny fotelik, super wygodny i łatwo się rozkłada" o foteliku który nie przeszedłby żadnych testów. Więc pomyśl co jest twoim priorytetem i uważaj na tego typu opinie. Polecam też forum FOTELIKI DZIECIĘCE, WÓZKI - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl masa wiedzy, dużo rzeczowych odpowiedzi.
Powodzenia!

Do góry