reklama
traschka
Mama Marysi
ja też mam boscha ale tego 6kg, zadowolona jestem. Prosta w obsłudze i dobrze dopiera. Nawet marchewka schodziła w 40C w Loveli
andariel
mama super dwójki :]
Aestima - dopiero tu zajrzałam (a zaczynałam się zastanawiać kiedy wózek do Ciebie dotrze) - super, że Ci się tak podoba!:-) a przypinana folia jest świetna, koleżanki mi jej zazdrościły w wietrzne dnibo musiały trzymac swoje, a ja po prostu cieszyłam się spacerem
w kwestii pralki niewiele pomogę... my mamy tez boscha, nie mam pojęcia jaka pojemność, na razie działa super i oby tak dalej, bo prania u nas mnóstwo!
w kwestii pralki niewiele pomogę... my mamy tez boscha, nie mam pojęcia jaka pojemność, na razie działa super i oby tak dalej, bo prania u nas mnóstwo!
traschka
Mama Marysi
Anapi oj tak, to potrójne piszczenie to koszmar! Ile razy mi dziecko obudziło
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Forever kupiłaś różowy kombinezonik dla Krysi??? nie wierzę :-) bardzo ładny
A w kwestii pralki to my już piąty rok mamy Samsunga, właśnie wąskiego - 40cm głębokości, takiego: Pralka Samsung F1043 - Ceneo.pl, prosty w obsłudze, nigdy nie było żadnej awarii, kilka razy ubrania były niewypłukane z proszku ale tylko dlatego że T nawalił całą pralkę że ledwo się obracała więc się nie dziwię Pewnie w przyszłości (jak będzie drugie bobo) to zaopatrzymy się w większa ale na razie spokojnie wystarcza.
Ja muszę się porządnie wziąć za znalezienie fotelika samochodowego ale jakoś nie mam głowy żeby się zagłębić w temat...
A w kwestii pralki to my już piąty rok mamy Samsunga, właśnie wąskiego - 40cm głębokości, takiego: Pralka Samsung F1043 - Ceneo.pl, prosty w obsłudze, nigdy nie było żadnej awarii, kilka razy ubrania były niewypłukane z proszku ale tylko dlatego że T nawalił całą pralkę że ledwo się obracała więc się nie dziwię Pewnie w przyszłości (jak będzie drugie bobo) to zaopatrzymy się w większa ale na razie spokojnie wystarcza.
Ja muszę się porządnie wziąć za znalezienie fotelika samochodowego ale jakoś nie mam głowy żeby się zagłębić w temat...
Aestima
Fanka BB :)
My mamy elektrolux intuition. Wąska, ładowana od góry ( mój kręgosłup dziękuje za taki wybór ), niedroga. Służy nam sprawnie już 2 lata a kupiliśmy, bo świetnie się sprawdzała u babci i rodziców moich. Ta u rodziców już trochę zaczyna szwankować, ale latka swoje już ma...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Ano starzeję się . Ale naprawdę nie było z czego wybierać - odnośnie rozmiaru, grubości, nie miałam ochoty na zwiedzenie całego miasta . Sama czasem się w brudny róż ubieram.Forever kupiłaś różowy kombinezonik dla Krysi??? nie wierzę :-) bardzo ładny
Co do pralki to mam teraz Elektroluxa który ma z 10 lat i praktycznie non stop filtr trzeba czyścić no i łożyska tłuczą okropnie. Wczoraj poszperałam w necie i chyba właśnie Bosch będzie, taki na 6 kg wsadu - 4,5 kg co mam teraz czasem jest stanowczo za mało. No i otwór wsadowy ma duży. Czy te lepsiejsze pralki muszą być takie drogie ?
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Wiesz, Aestima on dopiero teraz zrobił się naprawdę głośny jak się kończą łożyska... Wcześniej było do wytrzymania.
Podziel się: