reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

tez mi sie wydaje ze 8 zl :tak:
moja ma tyle zabawek po synku ze starczy jej... choc jakby ktores sie na oczy rzuciło to cos do nauki chodzenia bym wciagnela :-) byleby nie chodzik ;-) cos moze do nauki wstawania tiakie tam...

Aestima skusilam sie tez i kupilam ;p ciekawe czy beda wycofywac czy przyjdzie za 8zl.. wiesz ale wychodzi i tak 22zl jak wezmiesz pod uwage kuriera ;p

Ostatnia edycja:
reklama
Ulubiona zabawka mojego jest to Galeria zdjęć aukcji Allegro - kubus puchatek Galerie Allegro.pl uwielbia sie tym bawic, te przyciski swieca i wydaja dzwieki. Mam to jeszcze po corce (dostala od chrzestnej ale malo sie bawila) i jest niezniszczalne, latwe do mycia i bezpieczne. Mialam tez drewniano - metalowa przeplatanke dla mlodej, ale kilka razy uderzyla sie tym i gryzla te metalowe druty - to dla dziecka powyzej roku.

moj Fruciu mial palstkiowe podobne ale bez misia ;p
tez uwielbial sie tym bawic tylko ze zostawilismy kiedys w odwiedzinach u kogos to i juz do nas nie wrocilo... niestety...
Moja Misiula uwielbia sie bawic puki co tym...

Fisher Price GRZECHOTKA-GRYZACZEK WIOSENNY MOTYLEK (1995572674) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

oraz tym

ŚPIEWAJĄCA PIŁKA NOŻNA FISHER PRICE (2035387291) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

no i wszelakie ksiazeczki szeleszczace... kazdy róg obryza ;-)

Aestima
Jak jest cena 8, a chcieli by wiecej to masz prawo wystapic o wprowadzanie w bład.

My may ta mule z ikei - Ameli sie spodobała w aptece jak miał 1,5 roku i ciagle o nia marudziła.

Olek lubi narazie zabawki z czyms w srodku np. grzechotka przezroczysta a w srodku kuleczki potrzasa i patrzy, patrzy i patrzy :-D i takie zabawki ze maja sznureczek albo tasiemke trzyma zabawke i patrzy jak sznureczek sie buja, lubi tez to - sam juz daje rade sie tym bawic lezac na brzuchu
Warsztat z narzędziami FISHER PRICE -super cena- (2036422280) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

mgordon mamy cos podobnego po synku... daje rade juz Oliś wciskac te guziczki? To strasznie ciezko jest dla malca... bynajmniej nasze a ciezkie do wciskania. moze znajde na necie to pokaze

larvunia
Daje bez problemu i ten niebieski suwak przesuwa, a i za miarke ciagnie, tylko młotka mu nie daje bo Jak była u nas Aestima z M. i Miesiem to dostał ten młotek i tak sobie w czoło przywalił, ze az przez chwile nie płakał bo był w szoku i po chwili wielki ryk.

ja-zolza ja takie zabawki pianinka powywalalam wszystkie a mialam chyba 3.
strasznie glosne sa jak dla mnie... zadnego nei kupilam, mlody dostal od odwiedzajacych.
Jak masz ciche to sie ciesz ;-)Miiula jeszcze nie miala takiego pianina.. i oby nie dostala od nikogo ;p

reklama
Do góry