reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Mgordon, dzięki! Wiesz, ja zaczepiałam babeczki w parku i pytałam, jak im ten wózek służy ;-) To jedna powiedziała, że ona ze swoim synkiem już mnóstwo spacerówek rozwaliła, ale ta jest nie do zdarcia ;-) Tylko ona miała jakiś starszy model Sprinta. Zobaczymy, jak będzie z naszym, ale jestem dobrej myśli :-)

reklama
zołza
jedyne co mnie w tych wózkach rozbraja to ocieplacz na nogi - u nas wcane nie uzywany- jakos nie mogłam go odpowiednio zapiac-albo tył pod broda i raczki schowane (co mele doprowadzało do szału) albo pod raczkami ale wtedy jakos ciasno sie jej robiło

Dziewczyny, mamy po świętach dużo zabawek, ale ciagle nie to. Albo grają, albo do gryzienia albo tylko grzechoczą. A Miesio jest świetny manipulacyjnie i szukam czegoś odpowiedniego. Myślałam o tym, ale drogie i nie wiem czy odpowiednie?
EICHHORN DREWNIANIA KOSTKA EDUKACYJNA sorter 5w1 (2031895588) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Przeplatanka Farma Eichhorn Simba 3705 (2025868069) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

A może Wy macie jakieś pomysły?? Chodzi o to by mógł sobie coś tam paluszkami manipulować a nie tylko grzechotać czy gryźć.

aestima
A siedzi juz sam?
Moge zabrac jutro ta drewniana z ikei zabawke, zobaczysz czy mu sie spodoba?
Moze jestem dziwna ale nie lubie zabawek 5w1 czy 6w1 itp.

Ostatnia edycja:
wiesz, nie przynoś mi, bo tu sajgon mam, a to duże wypróbujemy u Was:)
Najbardziej mi chodziło o te takie okienka na boczne ścianie- on uwielbia takie rzeczy...

reklama
Dziewczyny, świetne te zabawki! Też chcę coś takiego [tylko poszukamy tańszych ;-)] ale za jakiś czas, poczekam, aż Edgarek zacznie zupełnie sam siedzieć.

edit. I chyba wolę nową plastikową, niż używaną drewnianą - jakoś mam opory przed używanymi rzeczami, których nie można porządnie uprać :-p

Ostatnia edycja:
Do góry