reklama
waniliowe.love
Fanka BB :)
Tez tak wlasnie myslalam, bo jestem pewna ze moj malutki to sie nie urodzi
sysia87ami2011
Ja mam na 68 a polarkowy 56/62
Ano - potwierdzam Też mi się podobają. Takiej to dobrze...wirginia ty masz dobrze teściowa ma fajny gust do ubranek
so_happy a do ktorego miesiaca mniej wiecej starcza taka hustawka? bo jakos mam wrazenie ze to tylko na chwile
przejrzałam je soie to pisze, ze do 12 kg czyli niby spoko, ale czy w praktyce tez tak jest, moj synek ma ponad rok a wazy niecałe 11
My z huśtawki korzystaliśmy do momentu, w którym Hania zaczęła raczkowac. Po prostu straciła zainteresowanie siedzeniem w miejscu Moim zdaniem to bardzo przydatny gadżet
Dolga, my mieliśmy tylko huśtawkę. W sumie jeśli jej nie włączysz to jest jak leżaczek Mamy taką tylko w innym kolorze: BRIGHT STARTS HUŚTAWKA SŁONIK (5002462406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Teraz kupuję jeszcze taki leżaczek/ kołyskę żeby sobie koło łóżka stawiać w nocy: BRIGHT STARTS Łóżeczko koszyczek deluxe 60327 (5002553394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Teraz kupuję jeszcze taki leżaczek/ kołyskę żeby sobie koło łóżka stawiać w nocy: BRIGHT STARTS Łóżeczko koszyczek deluxe 60327 (5002553394) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
szczesliwa.4
Upolowany leżaczek - bujaczek za 100zł
Córka miała taki sam. Na początku w nim leżała, ale później juz nie chciała. Nie służył nam jako krzesełko w wieku 2 lat jak tam jest napisane. Używała go tylko chwilkę. Jak była mała to ja w tym karmiłam albo wsadzalam jak byłam w kuchni
Przypalilam się na graco sweetpeace. Później wybór padł na coś w stylu Fisher price butterfly (mężowi się ten podobal). Teraz po prostu czekam na okazję i jak się coś fajnego trafi to kupię.
W poprzedniej ciąży starałam się kupować wszystko w neutralnych kolorach, bo nie wiadomo kiedy i jakiej płci będzie następne dziecko, łatwiej sprzedać jednak coś w kolorze uniwersalnym itd. A teraz to szaleje w różu cały czas i wszystko typowo dziewczęce. Będą jaja (doslownie) jak wyjdzie chłopak :-)
Ostatnia edycja:
reklama
so_happy
dolga średniak do 9 miesiecy był w hustawce, miałam taką dokladnie,poźniej była za mała,ale moje dzieci sa bardzo duże
FISHER PRICE Huśtawka Kołyska Leżaczek OWIECZKA (5416857847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dla najmłodszego kupiłam graco bo jest większa i do 1,5 roku jej uzywał, póżniej koleżanka dla c órki do 1,5 roku
i teraz kolejna koleżanka ją ma jej córeczka w marcu skończył rok i nadal ją używa
taką mam tylko w innych kolorach
Graco Huśtawka Lovin'Hug Swing z wtyczką Lake (5399638914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wirginia super gust ma teściowa, sliczne ubranka,
ja mam 3 kombinezony, kupiłam w 3 rozmiarach
FISHER PRICE Huśtawka Kołyska Leżaczek OWIECZKA (5416857847) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
dla najmłodszego kupiłam graco bo jest większa i do 1,5 roku jej uzywał, póżniej koleżanka dla c órki do 1,5 roku
i teraz kolejna koleżanka ją ma jej córeczka w marcu skończył rok i nadal ją używa
taką mam tylko w innych kolorach
Graco Huśtawka Lovin'Hug Swing z wtyczką Lake (5399638914) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
wirginia super gust ma teściowa, sliczne ubranka,
ja mam 3 kombinezony, kupiłam w 3 rozmiarach
Podziel się: