reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Sysia bodziaku świetnie,uwielbam taką bawełnę :) kocyk też super,no i metkowiec słyszałam że dzieci uwielbiają mlaskać te metki :) też kupie ale to już jak Bartuś będzie na świecie

reklama
Ja wczoraj ,,upolowałam'' w second handzie takie ciuszki:)
IMG_2182.jpgIMG_2187.jpgIMG_2191.jpgIMG_2199.jpg

Załączniki

• IMG_2182.jpg
    IMG_2182.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 64
  • IMG_2187.jpg
    IMG_2187.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_2191.jpg
    IMG_2191.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_2199.jpg
    IMG_2199.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 58
Dziewczyny słodziusieńkie te wasze zdobycze.
Ja chodzę po sklepach i nic mi się nie podoba :/
Zakupiłam dziś tylko kocyk, strasznie milusi jest...DSC_0178[1].jpg choć ten słonik też do mnie nie przemawia...
Jak moja siostra była w ciąży to ciągle coś kupowałam, a teraz dla swojego synia jakoś nie mam weny.

Załączniki

• DSC_0178[1].jpg
    DSC_0178[1].jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 68
Akatsuki hehe śpiochy z xboxem pierwsza klasa ;)

Sysia super ciuszki, zastanawiałam sie nad podobnym kocykiem, ale z drugiej str był brzydki kolorystycznie i stanęło w końcu na innym ;)

Wirginia i bardzo dobrze ;) niech babcia rozpieszcza ;)

Ja ostatnio przypadkiem upolowałam w biedronce fajne bodziaki i wkładki bell laktacyjne do stanika

Ja tez w biedronce kupiłam wkładki i podkłady do przewijania.

Mam też zamiar w kosmetyki dla bliźniaczek z tamtąd się zaopatrzyć.

reklama
Super łowy Dziewczyny!
Mnie trochę smutno bo przejrzałam rzeczy po Hani i jakieś 80% z nich się nadaje dla Karola...więc w zasadzie nic nie muszę kupować a chciałabym ;) dobrze, że kilka rzeczy już wcześniej kupiłam bo teraz przy kasie będę miała wyrzuty sumienia ;)

Do góry