reklama
sysia87ami2011
Fanka BB :)
Xmamuska no metkowiec super moja corka miala tez dlatego jak zamawialam kocyk wzielam od razu metkowca
Załączniki
waniliowe.love
Akatsuki hehe śpiochy z xboxem pierwsza klasa
Sysia super ciuszki, zastanawiałam sie nad podobnym kocykiem, ale z drugiej str był brzydki kolorystycznie i stanęło w końcu na innym
Wirginia i bardzo dobrze niech babcia rozpieszcza
Ja ostatnio przypadkiem upolowałam w biedronce fajne bodziaki i wkładki bell laktacyjne do stanika
Sysia super ciuszki, zastanawiałam sie nad podobnym kocykiem, ale z drugiej str był brzydki kolorystycznie i stanęło w końcu na innym
Wirginia i bardzo dobrze niech babcia rozpieszcza
Ja ostatnio przypadkiem upolowałam w biedronce fajne bodziaki i wkładki bell laktacyjne do stanika
Lilolo
Ja tez w biedronce kupiłam wkładki i podkłady do przewijania.
Mam też zamiar w kosmetyki dla bliźniaczek z tamtąd się zaopatrzyć.
Mam też zamiar w kosmetyki dla bliźniaczek z tamtąd się zaopatrzyć.
reklama
Super łowy Dziewczyny!
Mnie trochę smutno bo przejrzałam rzeczy po Hani i jakieś 80% z nich się nadaje dla Karola...więc w zasadzie nic nie muszę kupować a chciałabym dobrze, że kilka rzeczy już wcześniej kupiłam bo teraz przy kasie będę miała wyrzuty sumienia
Mnie trochę smutno bo przejrzałam rzeczy po Hani i jakieś 80% z nich się nadaje dla Karola...więc w zasadzie nic nie muszę kupować a chciałabym dobrze, że kilka rzeczy już wcześniej kupiłam bo teraz przy kasie będę miała wyrzuty sumienia
Podziel się: