reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Sysia bodziaku świetnie,uwielbam taką bawełnę :) kocyk też super,no i metkowiec słyszałam że dzieci uwielbiają mlaskać te metki :) też kupie ale to już jak Bartuś będzie na świecie

reklama
Ja wczoraj ,,upolowałam'' w second handzie takie ciuszki:)
IMG_2182.jpgIMG_2187.jpgIMG_2191.jpgIMG_2199.jpg

Załączniki

• IMG_2182.jpg
    IMG_2182.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 67
  • IMG_2187.jpg
    IMG_2187.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 63
  • IMG_2191.jpg
    IMG_2191.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG_2199.jpg
    IMG_2199.jpg
    38 KB · Wyświetleń: 62
Dziewczyny słodziusieńkie te wasze zdobycze.
Ja chodzę po sklepach i nic mi się nie podoba :/
Zakupiłam dziś tylko kocyk, strasznie milusi jest...DSC_0178[1].jpg choć ten słonik też do mnie nie przemawia...
Jak moja siostra była w ciąży to ciągle coś kupowałam, a teraz dla swojego synia jakoś nie mam weny.

Załączniki

• DSC_0178[1].jpg
    DSC_0178[1].jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 71
Akatsuki hehe śpiochy z xboxem pierwsza klasa ;)

Sysia super ciuszki, zastanawiałam sie nad podobnym kocykiem, ale z drugiej str był brzydki kolorystycznie i stanęło w końcu na innym ;)

Wirginia i bardzo dobrze ;) niech babcia rozpieszcza ;)

Ja ostatnio przypadkiem upolowałam w biedronce fajne bodziaki i wkładki bell laktacyjne do stanika

Ja tez w biedronce kupiłam wkładki i podkłady do przewijania.

Mam też zamiar w kosmetyki dla bliźniaczek z tamtąd się zaopatrzyć.

reklama
Super łowy Dziewczyny!
Mnie trochę smutno bo przejrzałam rzeczy po Hani i jakieś 80% z nich się nadaje dla Karola...więc w zasadzie nic nie muszę kupować a chciałabym ;) dobrze, że kilka rzeczy już wcześniej kupiłam bo teraz przy kasie będę miała wyrzuty sumienia ;)

Do góry