reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Julisia właśnie, ja mam Maxi Cosi ale cabrio fix i właśnie powiększyłam zdjęcie i widzę że też jest ta naklejka, ale jakoś nie bardzo mi ona wadzi :p

reklama
Malinka i Buba mscie foteliki Maxi cosi grey a gdzue jest przyklejona informacja o poduszkach powietrznych? Jakos wcześniej nie zwrovilam uwagi i teraz mnie zaczyna to draznic , tylko mi to przeszkadza?

Kochana nie czepiasz się!!! To była pierwsza rzecz która do furii mnie doprowadziła....o ile w cabriofix sprzed 10 lat można ją było zerwać tak ta przy zagłówku jest jakby wtopiona...to samo do szału mnie w samochodzie doprowadza gdzie jest wtopione info na panelu przeciwsłonecznym...no masakra!!!!

Akat - jak się tego pozbyłaś? Poka efekt, cała zlazła? Sen mi to z powiek ściąga bo ja z tych co wszystkie metki wypruwają....

Laseczki czy któraś potrzebuje adaptery do Xlandera x-q do fotelika maxi cosi,x-car, cybex mam nówki, odsprzedam za pół ceny :)

Buba,

Zdaje się, że te adaptery do wszystkich xlanderow pasują przynajmniej z tego co pamiętam :)
Tak było w każdym razie w moim xa. Pasowały też do innych modeli :)

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Lilio - ja kupiłam 2 rodzaje bo przerabiałam britaxa i jeden nówka komplet mi został. A nie mam paragonu...:(
ImageUploadedByForum BabyBoom1441391126.292887.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1441391126.292887.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1441391126.292887.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 75
My mamy maxi cosi cabrio fix i teraz szukamy w dobrej cenie bazy family fix, żeby była do dwóch fotelików. A metki- naklejki jakoś mi też nie przeszkadzają za specjalnie ;p

reklama
Do góry