reklama
Lilolo
Fanka BB :)
Kasia1506 gdzie kupowałaś ten bobini do prania, pytam bo będę jutro w Puławach na badaniach więc może bym kupiła bo pranie wreszcie czas zacząć?
Ja mam termometr tej firmy do ucha AEG FT 4919 termometr (5610254768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. służy nam już 8 lat. Prosty troszkę starszy model.
Ja mam termometr tej firmy do ucha AEG FT 4919 termometr (5610254768) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. służy nam już 8 lat. Prosty troszkę starszy model.
sysia87ami2011
Ja mam termometr braun do ucha - taki w szpitalu mieli jak rodzilam Ami i tez taki kupilismy mamy go prawie 4lata i tez jestesmy zadowoleni z niego
Potwierdzam - jest w Rossmanie.Kasia1506 gdzie kupowałaś ten bobini do prania, pytam bo będę jutro w Puławach na badaniach więc może bym kupiła bo pranie wreszcie czas zacząć?
Lilolo
Dbdg,
Tak to moje wzór od góry ma taki sam jak to z sowami. Co do regulacji to jednak myślę, ze chyba lepiej 3 poziomowa.
Jagodzie ciuszki brałam w loveli. Nawet odplamiacza lovela uzywalam. Byłam zadowolona.
Ale dziewczyn rzeczy piore w bobini
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
Tak to moje wzór od góry ma taki sam jak to z sowami. Co do regulacji to jednak myślę, ze chyba lepiej 3 poziomowa.
Jagodzie ciuszki brałam w loveli. Nawet odplamiacza lovela uzywalam. Byłam zadowolona.
Ale dziewczyn rzeczy piore w bobini
Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka
malinka89
Kurcze może jednak też taki do ucha? Dzięki za odpowiedzi, zaraz popatrzę na takie :-)
A kupowalyscie już witaminę k i d? Bo ja właśnie przeglądam i nie mam pojęcia jaka kupić :-o
Tak samo nie wiem jakie podkłady/podpaski poporodowe, majtki jednorazowe jakiej firmy? Kurcze nawet nie wiem jaki rozmiar wziąć bo co mi po obwodzie bioder jak teraz rosnę cały czas...
A kupowalyscie już witaminę k i d? Bo ja właśnie przeglądam i nie mam pojęcia jaka kupić :-o
Tak samo nie wiem jakie podkłady/podpaski poporodowe, majtki jednorazowe jakiej firmy? Kurcze nawet nie wiem jaki rozmiar wziąć bo co mi po obwodzie bioder jak teraz rosnę cały czas...
reklama
Podziel się: