reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

I zapomniałam spytać

Jaki termometr kupujecie / kupilyscie? Ja chcę bezdotykowy oczywiście ale chyba muszę poszukać jakiegoś tańszego niż ten co upatrzylam... Jaki polecacie?

reklama
uploadfromtaptalk1439911148124.jpguploadfromtaptalk1439911174350.jpgJa mam o taki jak na foto. Bardzo fajny. Pomiar ekspresowy, dokładny i naprawdę wart swojej ceny :tak:

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Załączniki

• uploadfromtaptalk1439911148124.jpg
    uploadfromtaptalk1439911148124.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 83
  • uploadfromtaptalk1439911174350.jpg
    uploadfromtaptalk1439911174350.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 76
evvula kupiłam go w Rossmanie w Carrefurze,ale to było hmm na początku lipca.nie wiem czy teraz będzie taka fajna cena.chociaż jak masz kartę Rossnę to chociaż mała zniżunia będzie;)

Dbdg,

Tak to moje wzór od góry ma taki sam jak to z sowami. Co do regulacji to jednak myślę, ze chyba lepiej 3 poziomowa.

Jagodzie ciuszki brałam w loveli. Nawet odplamiacza lovela uzywalam. Byłam zadowolona.

Ale dziewczyn rzeczy piore w bobini :tak:

Wysłane z mojego LG-D390n przy użyciu Tapatalka

Kurcze może jednak też taki do ucha? Dzięki za odpowiedzi, zaraz popatrzę na takie :-)

A kupowalyscie już witaminę k i d? Bo ja właśnie przeglądam i nie mam pojęcia jaka kupić :-o

Tak samo nie wiem jakie podkłady/podpaski poporodowe, majtki jednorazowe jakiej firmy? Kurcze nawet nie wiem jaki rozmiar wziąć bo co mi po obwodzie bioder jak teraz rosnę cały czas...

reklama
Ja będę prała w kapsułkach Jelp i płukała też w Jelpie.
Termometr musiałam kupić nowy bo stary bezdotykowy (Topcom) się zepsuł. Wybrałam też bezdotykowy NUKa i jestem bardzo zadowolona :)

Do góry