reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy dla Maluszków :)

Ja myślałam że łóżeczko będzie w tym tygodniu i chciałam je już rozłożyć żeby się wietrzyło. No nic, poszukam w innym sklepie, pewnie będzie w przyszłym tygodniu...

reklama
jedna zwas pisala ze ma manie na sowki to pochwale sie swoim kompletem poscieli i rozkiem :)
20150820_093729.jpg
To akurat moj wybieral bo strasznie mu sie spodobalo :)

Załączniki

• 20150820_093729.jpg
    20150820_093729.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 94
Dziewczyny a czy któraś kupila moze kosz dla maluszka? Przegladam łóżeczka i kosze i zastanawiam się caly czas czy się jednak nie skusić na kosz? Jakies doświadczenia?

A ja zapomniałam się pochwalić moimi przypadkowymi zakupami z piątku. Byłam na zakupach bardziej jako kierowca w Fashion House no i weszłam do sklepu dziecięcego tylko się pogapić. Miałam już wychodzić bo jakoś wydawało mi się że tam były same ciuszki dla dziewczynek ale wpadła moja mama i od razu coś wynalazła. Oto moje zakupy i paragon :D
DSC_0244.jpgDSC_0245.jpgDSC_0256.jpg
Takie zakupy to ja mogę robić ;) koleżanka mówiła że tej firmy dobrze się ubranka zachowują, zobaczymy.
A później w smyku dokupiłam taki komplet (też z promocji za 25zł :D) i mam zamiar go użyć po porodzie z tym fioletowo granowym kaftanikiem. Dobry plan? Bo ogólnie nie mam pojęcia w co powinnam ubrać bobasa w szpitalu.
DSC_0243.jpg

Załączniki

• DSC_0244.jpg
    DSC_0244.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 110
  • DSC_0245.jpg
    DSC_0245.jpg
    11,6 KB · Wyświetleń: 111
  • DSC_0256.jpg
    DSC_0256.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 115
  • DSC_0243.jpg
    DSC_0243.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 117
Ostatnia edycja:
Colly też ostatnio myślałam co powinnam mieć na wyjście ze szpitala dla bobasa, wiadomo że zależy od pogody bo tego nie przewidzimy, ale przygotować się trzeba.
Julisia ja żadnych doświadczeń z koszem nie miałam i raczej teraz też nie planowałam kupować.

reklama
Colly fajne ubranka :)
Ja na pobyt w szpitalu wezme pajacyki i body pod spod w krotkim rekawkiem ( ale nie wiem czy body bede ubierala, bedzie zalezalo od tego czy bedzie cieplo). Wedlug mnie pajacyki sa najwygodniejsze w szpitalu.
A na wyjscie to jeszcze nie wiem co przygotuje.

Do góry