reklama
Mam dokładnie taki sam zestaw
Te witaminy są najwygodniejsze, ile ja się namęczyłam z tymi "twistowymi"
ja te witaminki zakupilam wlasnie z Twojego polecenia, bo kiedys o nich pisalas i zakodowalam to sobie wcezsniej nie wiedzialam, ze sa takie w aerozolu, a to na pewno wygodniejsze niz te twist off
waniliowe.love
Fanka BB :)
O kurcze, a ja mam chyba te Twist-off właśnie No nic to, będę się męczyła, bo szkoda mi kasy na wywalenie i kupno nowych...
Pewnie, że szkoda kasy! Jak skończysz te, to możesz kupić wygodniejsze A może się okaże, że dla Ciebie w ogóle to nie będzie uciążliwe
A ja zapomniałam się pochwalić moimi przypadkowymi zakupami z piątku. Byłam na zakupach bardziej jako kierowca w Fashion House no i weszłam do sklepu dziecięcego tylko się pogapić. Miałam już wychodzić bo jakoś wydawało mi się że tam były same ciuszki dla dziewczynek ale wpadła moja mama i od razu coś wynalazła. Oto moje zakupy i paragon
Takie zakupy to ja mogę robić koleżanka mówiła że tej firmy dobrze się ubranka zachowują, zobaczymy.
A później w smyku dokupiłam taki komplet (też z promocji za 25zł ) i mam zamiar go użyć po porodzie z tym fioletowo granowym kaftanikiem. Dobry plan? Bo ogólnie nie mam pojęcia w co powinnam ubrać bobasa w szpitalu.
Takie zakupy to ja mogę robić koleżanka mówiła że tej firmy dobrze się ubranka zachowują, zobaczymy.
A później w smyku dokupiłam taki komplet (też z promocji za 25zł ) i mam zamiar go użyć po porodzie z tym fioletowo granowym kaftanikiem. Dobry plan? Bo ogólnie nie mam pojęcia w co powinnam ubrać bobasa w szpitalu.
Załączniki
Ostatnia edycja:
Colly też ostatnio myślałam co powinnam mieć na wyjście ze szpitala dla bobasa, wiadomo że zależy od pogody bo tego nie przewidzimy, ale przygotować się trzeba.
Julisia ja żadnych doświadczeń z koszem nie miałam i raczej teraz też nie planowałam kupować.
Julisia ja żadnych doświadczeń z koszem nie miałam i raczej teraz też nie planowałam kupować.
reklama
Colly fajne ubranka
Ja na pobyt w szpitalu wezme pajacyki i body pod spod w krotkim rekawkiem ( ale nie wiem czy body bede ubierala, bedzie zalezalo od tego czy bedzie cieplo). Wedlug mnie pajacyki sa najwygodniejsze w szpitalu.
A na wyjscie to jeszcze nie wiem co przygotuje.
Ja na pobyt w szpitalu wezme pajacyki i body pod spod w krotkim rekawkiem ( ale nie wiem czy body bede ubierala, bedzie zalezalo od tego czy bedzie cieplo). Wedlug mnie pajacyki sa najwygodniejsze w szpitalu.
A na wyjscie to jeszcze nie wiem co przygotuje.
Podziel się: