reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

szary i czerwony:tak: ale na szaro wszyściutkie ściany?? Ja ze swej strony mogę baaardzo polecić chiński jedwab :tak:
parę akcentów dla przełamania- tak ale ostrożnie, zabawki, ubranka- to już cała gama kolorów. Zaczynam myśleć o tym patencie z materacem- dasz znać jak się sprawdza?:)
w pepco ostatnio ( byłam z miesiąc temu) było dużo ładnych i tanich szarych rzeczy:tak:

co do sesji- dla mnie jest ok- w końcu jestem zadowolona, bo jest w sam raz- nie za dużo, nie za mało. optymalnie. Z dużymi dziećmi fajnie bo współpracują, ale też wiele rzeczy im się nie podoba, bardziej trzeba sobie na uśmiech, ich naturalność zapracować. Twoje wrażenie braku czegoś skądinąd trafne- ujęcia z bratem to tylko dodatek do sesji Hani, przy okazji:)

reklama
Włosy to nasz rodzinny dar- niewątpliwie- wszystkie mamy ładne:-) A Hani włosy podobne mi się wydają do Twoich ( ze zdjęć):tak: WIem, że ponoć masz problem z włosami, ale Mi na zdjęciach b. się podobają:-)

zobaczymy z tymi ścianami, mam jeszcze troche czasu, no nie powiem, że nurtuje mnie ten chiński jedwab, i biała czekolada mi się podoba. Chciałabym neutralny co bym nie była ograniczona z urządzaniem:-p Dlatego też nie chcę za bardzo na ten moment szaleć z dodatkami skoro główny zarys pokoju w ogóle nie zaczęty a co dopiero mowa o finiszu:baffled: no ale serducho super - tylko czy klimatycznie będzie mi pasowało...? mam tyle pomysłów, że głowa mi pęka... No i myślę z tym namiotem/baldachimem - baldachim będzie najtańszym rozwiązanie, już nawet myślałam, żeby kupić ten z ikei (bo taniocha jak nic:shocked2:), ale nie mogę się do niego przekonać:baffled:
FABLER Baldachim - IKEA

no właśnie dlatego napisałam że 'trudniejsza' sesja, choć przynajmniej w miejscu siedzą dłużej niż sekunde:tak::-) to czekam na pełną sesje z Hanią!!!

edit: pomyliłam wątki z tym moim wywodem odnośnie pokoju:sorry2:

Ostatnia edycja:
zaraz będzie:-Ddzisiaj rano machnięta:)
mi się podoba ten baldachim, sama go rozważałam do sadu:tak: i do zdjeć dziewczynkowo piknikowych:-p

Andariel, znalazłam fotę Haniowego afra jak była mała:-D

po prostu Zuzia- Kędziorek:-D
P1030092.jpg

Załączniki

• P1030092.jpg
    P1030092.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 39
Aestima no teraz jestem w pełni usatysfakcjonowana:sorry2::tak::-) pierwsze zdjęcia - TAK, TAK, TAK!!! co tam włosy! jakie Hania ma oczy piękne:shocked2::-) baardzo mi się to zdjęcia podoba! z domkami-lampionami też pomysłowo, tylko, że Hani nie widać, ale rozumie: taką miałaś wizje. Fotka z odbiciem w lustrze suuuper! choć szkoda, że to nie jakieś stylowe lustro, oj czepiam się - naprawdę fajnie wyszło! i to zdjęcie pod odbiciem lustrzanym też ciekawe, spokój:tak: tylko usunęłabym skrzynie (bo to skrzynia?), albo w ogóle na samych deskach. I 3-cie od dołu - :tak::-)
spisałaś się!

reklama
Martadelko, co jak co, ale oczy Hania ma po mnie:-p:-) Tylko moje ciemniejsze a jej mają ładniejszy kształt- takie migdały:) Ale Twoja Emi też ma takie wyraziste oczyska, co?:)
A włosy Hani- kolorystycznie- to niesamowite- odcień kapka w kapkę jak mój. Jak się zetkną to się kolor totalnie, idealnie zlewa, tylko moje proste jak druty:) Dziwne, bo wszystkie w rodzinie mamy brązowe, ale wcześniej każda inny odcień- tylko my z Hanią identyczne.

Do góry