reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Aestima ponieważ również kocham zdjęcia, to mój komentarz będzie (chyba) długi i absolutnie szczery;-)

zdjęcie:Twenty yers ago- fajny pomysł, choć szkoda, że chłopcy nie są centralnie frontem (kumam, że coś tam mieli puszczone, co byś mogła fotki robić?;-))
Sister&brothet suuuuuper:tak:;-) sepi świetnie tu pasuje:tak:
pierwsze zdjęcie Zosi (to z wierszykiem) moim zdanie troszkę wszystkiego za dużo... wierszyk, kocyk, kwiatki, rysunki...; z kolejnym zdjęć absolutnie usunłabym kwiata w donicy (oprócz tego, gdzie paluszkami gmyra w doniczce;-)), a wrzuć proszę samo zdjęcie to, gdzie Zosia leży na brzuszu i przegląda książkę:tak:
stópki i flakoniki-genialne!!! naprawdę!!!
widzę, że Zosia miała na żółto paznokcie pomalowne! następnym razem koniecznie fota jak maluje paznokcie!!!:tak: (nawet na blacie kuchennym:tak:, mozna zaszaleć i np zakręcić jej włosy na wałki i z tymi wałkami fota jak maluje paznokcie:-p)
aparatka - też pomysłowo, te różne skarpetki:tak::-)
no i najlepsze zdjęcie przedostatatnie w pierwszyej serii z Zosią!!! słodka minka, piękna delikatna sukienka i ten kwiatuszek!!! i w zestawieniu ze stópkami (spring is coming) - REWELACJA!!!:tak::tak::tak::-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
dżizas, Miesio przesypuje kawę w kuchni, więc mam chwilę:)
Martadelko, dzięki za recenzję! I z góy proszę o kolejne!
Paznokcie, skarpetki- przypadek czysty:))
twenty years ago- specjalnie takie ujęcie, bo wydaje mi się, że na tym zdjatku jest taka bliskość między nimi- większa niż na innych fotach,
z wierszykiem- jeszcze się muszę nauczyć minimalizmu jeżeli chodzi o foty- póki co wszystko mnie kręci, nie mogę się zatrzymać czasem... :)
Kwiatka usunąć się nie da ( nie jestem aż tak lotna w photoshopie. jeszcze:))

P1190565.jpgP1190397.jpgbal.jpg a to ostatnie- nie rozumiem na kompie wszystko cacy a jak do neta wrzucam- rozmazane

Załączniki

• P1190565.jpg
    P1190565.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 53
  • P1190397.jpg
    P1190397.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 50
  • bal.jpg
    bal.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 52
Aestima dopiero zerknęłam - błagam powiedz skąd masz tego boskiego niebieskiego królika????????? można gdzieś nabyć takiego?????

Są u mnie w sklepiku, po 19 zł kupiłam, był jeszcze różowy i zielony- z każdego koloru 1 szt. Przynajmmniej w zeszłym tyg były jeszcze, jak tam będę ( czwartek chyba)mogę zobaczyć i CI kupić:)

Madzioolka, kocham ten sklep, bo większość rzeczy mają po 1 szt.:-) BYł niebieski, zielony, różowy ( ale ładny róż, taki brudny) i ja wzięłam niebieskiego. Chyba, że do czwartku się pojawią. Pójdę tamtędy jak będę szła po południu na zajęcia ( jutro mam laryngologa, w śr bad słuchu) Jak nie będzie niebieskiego to brać zielonego?? Jest śliczny, taki żywy seledyn,sama miałam zagwozdkę którego wziać, jak bardzo Ci zalezy możemy się zamienić kolorAMI ewentualnie;)

Zielony też będzie cacy więc jeśli będzie to bierz a jak nie to i różowy będzie pasował - Maja dostanie :) także bierz co będzie, aby królik :-p:-D

reklama
Forever, wtedy jeszcze nie ekscytowałam się fotami...
najlepsze
P1130011.jpg05.jpgkrysia.JPGP1120965.jpgP1120982.jpgP1120990.jpgP1120902a.jpgP1120886.jpgKopia 10a.jpg

mogę tą pierwszą fotkę na bloga sobie dać?? MA piękne oczy:)

Załączniki

• P1130011.jpg
    P1130011.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 51
  • 05.jpg
    05.jpg
    31,1 KB · Wyświetleń: 39
  • krysia.JPG
    krysia.JPG
    50,2 KB · Wyświetleń: 43
  • P1120965.jpg
    P1120965.jpg