reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Madzioolka cudnie urządziłaś Majce pokój :) tez myślałam o osobnym pokoju dla Hani i "dorosłym" łóżku, ale czekamy na informacje o męża pracy i nie wiem, za ile wyjazd, więc na razie wstrzymuję się z kupowaniem łóżka, żeby za miesiąc nie sprzedawać ... A to moje ostatnie dzieła :)
b.jpgs.jpgZdjęcie0550.jpgZdjęcie0551.jpgZdjęcie0552.jpg

reklama
Jakiś czas temu pomalowałam mały pokój, poukładałam na podłodze pluszaki i zabawki, żeby Hania miała więcej miejsca do zabawy, w naszej sypialni ma ograniczone pole manewru :) Praktycznie każde pomieszczenie jakoś jest pomalowane pod kątem dziecka :-D

Madzioolka, Agabre pięknie :-)
Ja sie pochwale kubusiem i zgrają namalowana przez mojego meża, zdjecie na szybko ale w weekend zrobie lepsze z Matim w łóżeczku
kubuś.jpg

karton po lalce + karton po zegarze = tor dla kulek <- zabawa przednia :-)

Załączniki

• DSC_0207.jpg
    DSC_0207.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 52
  • DSC_0206.jpg
    DSC_0206.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 41
  • DSC_0200.jpg
    DSC_0200.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 41
Madzioolka super zabawka :-) a motyle - piekne!
Forever dla Ciebie - niezbyt to efektowne z bliska ale liczy się pomysł i chęci ;-)
A poniżej baranek zrobiony w niedziele ;-)
DSC07074.jpg
DSC07123.jpgDSC07076.jpgDSC07077.jpg

i szkic Mateuszka zrobiony przez mojego M :-)

DSC07120.jpgDSC07119.jpg

reklama
Do góry